da li vam se dopada?

Prvo Kendal Džener, pa Jelena Karleuša, zatim influenserke, a onda... Marija Karan u haljini koja je očarala svet

1

Ona se odličila za komad garedrobe koji je postao planetarni hit. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Marija Karan podelila je na svom Instagram profilu fotografiju u jednoj haljini koja je kolaboracija između dva brenda - Giambattista Valli i jednog lanca koji prodaje pristupačnije komade garderobe.

 

 

Prvo se u ovom komadu pojavila manekenka Kendal Džener koja je obukla ovu neverovatnu haljinu sačinjenu od tila, koja ima zanimljiv dizajn. Privlači zbog svoje dužine, ali i šlepa koji je veoma upečatljiv. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Zanimljivo je i da ona ima dekolte koji ponekad može izgledati i izazovnije. 

 

Interesantno je da je ubrzo zatim na promociji gorepomenute kolekcije u Srbiji pevačica Jelena Karleuša obukla haljinu kakvu smo već imali priliku da vidimo na članici klana Kardašijan-Džener. Pored kendal ne možemo da se otmemo utisku da je Jelena Karleuša ovog puta održala mali čas nošenja elegantnih toaleta sa neverovatnim samopouzdanjem, seksepilom i prefinjenošću.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Nakon njih i mnoge infuenserke iz Srbije su radile kampanju za ovu haljinu, a upravo je među njima i jedna od najpoznatijih novosadskih blogerki Ena Luna, koja ju je uslikala u prazničnoj atmosveri. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Ovoj haljini očigledno nije mogla da odoli ni glumica Marija Karan koja ju je ustručila crnim kaišom sa zlatnim detaljima. Na dekolte je dodala zlatne lančiće koji su se odlično slagali uz zlatne cipele koje je odabrala. Naravno uopečatljive su bile i njene tamne naočare. 

 

Marija Karan
foto: Instagram Printscreen

 

 

 

 

makonda-tracker