autentičan

Ne, nije samo za žene! Mahmud u lila drapiranom komadu bacio Evropljan(k)e u TRANS

3

Italijanski pevač Mahmud pokazao nam je da može da izgleda spektakularno u odelu, bez odeće, ali i u suknji!

foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco
foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

U Torinu je juče održana svečana ceremonija otvaranja Evrovizije, a nju su na čuvenom tirkiznom tepihu zvanično otvorili Mahmud i Blanko, koji predstavljaju Italiju pesmom Brividi.


Kao i na San Remu, gde je ovaj dvojac pobedio, Mahmud je ponovo nosio upečatljiv odevni predmet, a dok je na italijanskom muzičkom takmičenju odabrao pencil model s potpisom modne kuće Burberry, sada je odabrao nešto sasvim drugačije.

 

Naime, atraktivni pevač, jedan od omiljenih na Starom kontinentu proteklih godina, na golo telo je poneo crni maksi-sako, izvukao je donji veš, a ključni komad njegove odevne varijante jesu predimenzionirane drapirane pantalone koje podsećaju na suknju.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

 

Reč je o modelu iz kolekcije "Pink PP" modne kuće Valentino za jesen i zimu 2022/23. godine za koji su mnogi javili da je suknja, a koji privlači pažnju i neobičnim dizajnom i upečatljivom bojom, pa je Mahmud s lakoćom doneo vatromet na torinski tirkizni tepih.


Zgodni Italijan egipatskog porekla često koketira sa gender fluid stilom, a očekuje se da pravi spektakl sprema za nastup na Evroviziji.

 

 

makonda-tracker