budite stilizovane

Odložite stare oblike u ormar jer pred ovim SVI PADAJU S NOGU: Evo torbi koje će biti APSOLUTNI HIT leta 2022. godine

0

Ako izaberete neki od ovih komada, svi pogledi će ići u vašem pravcu. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Kako se približilo lepo vreme, odnosno kako se približavamo mesecu koji će nas uvesti u leto tako se i garderoba u našim ormarima menja, pa na police gde su nam stajali džemperi i dukserice stavljamo nešto ležernije komade koje ćemo nositi na visokim temperaturama. 

 

 

Mnogi vole da slepo prate trendove, te da sa novim godišnjim dobom pazare i nove komade koje će nositi u te sezone, ali obratite pažnju na to da ne dajete na novac na garderobu koja će već sledeće godine neće biti IN. 

 

Ali, komad u koji vredi uložiti jeste torba. Ako je suditi po priči mnogih koji obožavaju torbe, kada uložite u dobru torbu ona će vam trajati celu večnost. 

 

Upravo torbe biće must have komad ovog leta. Razni dizajni preprlaviće ulice gradova širog sveta, ali samo jedan oblik biće vrlo popularan ove sezone. U pitanju su tobe u obliku polumeseca ili u obliku kruga. Već ove komade možemo da viđamo na ulicama, ali i naše poznate dame ih obožavaju. 

 

Jedna od njih je i srpska influenserka Tamara Kalinić koja inače obožava torbe, ali na njenim Instagram profilu možemo videti i torbe upravo oblika polumeseca. Ona se odlučila za dva popularna brenda a to su Fendi i Botega Veneta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

S druge strane imamo i pevačicu Jelenu Karleušu koja obožava torbe ovog oblika, ali modna kuća u kojoj je ona potražila torbu neobičnog oblika je Dior. 

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

S druge strane, okruglu torbu mogli smo da vidimo na, srpskoj predstavnici na Pesmi Evrovizije, Konstrakti koju je nosila na jednoj pres koferenciji u Torinu.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Youtube Printscreen

Ovo su samo neki od oblika koji će biti popularni ove sezone, a mi vam ostavljamo još nekoliko torbi koje vam mogu poslužiti kao inspiracija ukoliko želite sebi da priuštite jednu. 

 

 

makonda-tracker