imamo novi trend!

Dodaju visinu, zrače otmenošću i lako se kombinuju: Najbolje obučene zvezde na Met gali nosile su OVU OBUĆU

0

Kada je reč o obući sa visokim štiklama, čini se da su nam poznate lepotice predstavile novi trend, a umešao se i jedan par baletanki...

foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prvog ponedeljka u maju tradicionalno je održana Met gala, bal poznatih koji okuplja najznačajnija imena iz sveta zabave, mode, biznisa, sporta i politike.


Ove godine tema je bila "Pozlaćeno doba", a misli se na period izgradnje Amerike, što nisu sve zvezde razumele u potpunosti. Neko je potpuno "promašio temu", neko je pogodio savršeno, a ove godine je manje pažnje posvećeno obući koju su nosile slavne lepotice.

 

Ipak, sve su dale sve od sebe da se doteraju najbolje moguće za najglamurozniji događaj u godini, pa smo videli mnogo skupocenih pari cipela, koje potpisuju najpoznatiji brendovi.

 

1 / 10 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Ipak, jedan se svakako izdvojio jer je primećeno da je ogroman broj čuvenih glumica, manekenki i pevačica nosio baš njihove modele.


Kako piše Vogue, najviše slavnih je čuvenim crvenim stepenicama šetalo u obući modne kuće Aquazzura. Odabrale su različite modele, ali su brend i boje isti!


Manekenka Karli Klos nosila je na samoj Met gali elegantne cipele sa štiklama, da bi potom na afterpartiju odabrala srebrne baletanke istog brenda.

 

1 / 3 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Što se tiče baletanki, u pitanju je model nazvan "Ajda", koji ima efekat zmijske kože i intenzivne je srebrne nijanse.

 


Keti Peri pojavila se u nesvakidašnjoj haljini kuće Oscar de la Renta, dok je na stopalima nosila Aquazzura srebrno-nude sandale s providnim kaišićima koje koštaju 650 dolara.

 

Met gala 2022, Met gala
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Zvezda serije "Euforija" Sidni Svini upotpunila je svoje bajkovito izdanje srebrnim salonkama iste kuće koje krasi mnoštvo kristala, a za njih je izdvojila nešto manje od 1.000 dolara.

 

Sidni Svini, Met gala, Met gala 2022
foto: Lev Radin/Pacific Press / Sipa Press / Profimedia

Holandska manekenka Iman Hamam takođe je birala ovaj brend, a svoju očaravajuću svetloplavu toaletu kombinovala je sa istim sandalama koje je odabrala Svinijeva.

 

Met gala 2022, Met gala
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

U pitanju je model nazvan "Tekila" rezervisan za najsvečanije trenutke.

 

 

Ovo su samo neki od modela pomenute kuće koji su viđeni na crvenom tepihu Met gale, ali za modne medije nema dileme — najavljen je moćan trend!

 

 

makonda-tracker