(anketa)

"Je l' to pozajmila od tinejdžerke?" Kraljica Leticija očarala PRELEPIM Barbi izdanjem, a fanovi kažu — IPAK NIJE ZA NJU

0

Neki kažu da je španska kraljica potpuno promašila, drugi se pitaju da li je odeću pozajmila od ćerke. Šta mislite, preteruju li?

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kralj Felipe VI i njegova supruga Leticija od Španije ugostili su u Palati Zarzuela predsednika Bugarske Rumena Radeva i njegovu suprugu Desislavu Radevu.


Kao i uvek, španska kraljica bila je besprekorno doterala, a za ovu priliku odabrala je svoj stari kaput s potpisom Karoline Erere. Reč je o svetloroze modelu nazvanom Flora, vrlo stajliš komadu A kroja s visokim dvorednim kopčanjem koji krasi sićušni i redak cvetni dezen.

 

Prilično šik kaputić Leticija je upotpunila roze salonkama brenda LODI, napravljenim od prevrnute kože, koje je takođe u prošlosti nosila više puta.
Od početka pandemije Leticija je u svakoj prilici, čak i na otvorenom, nosila zaštitnu masku, a u poslednje vreme se sve češće pojavljuje bez nje, pa je ovog puta pokazala prirodan makeup uz primetne svetloroze tonove, dok je kosu pustila da pada ravno.

 

1 / 5 Foto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia


Poznata po decentnom nakita, Leticija je i ovog puta nosila minijatursne minđuše s dijamantima i smaragdima brenda Gold&Roses, i to model Jardin de Aire.


Španska kraljica je nesumnjivo izgledala uobičajeno lepo i otmeno, ali britanski mediji pišu da evropska javnost nije oduševljena ovim romantičnim i zabavnim izdanjem za tako ozbiljnu priliku.


"Izgleda kao devojčica, jedva sam je prepoznao", "Ovakav izgled nije za ovakav događaj", "U redu je za privatne trenutke, ali ovo nije dovoljno poslovno izdanje za takvu priliku", "Je li to Leticija obukla ćerkinu odeću?", "Vrlo detinjast izgled"... neke su od reakcija.

 

 

 

 

 

makonda-tracker