čista desetka!

Cipele pravljene po njenoj zamisli & ZELENA MAGIJA! Kraljica Leticija bacila Španiju u trans veličanstvenim stajlingom

0

Kako izgledaju cipele rođene u mašti španske kraljice? Mogli biste da se iznenadite...

foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Španska kraljica Leticija prisustvovala je juče 44. dodeli nagrada za dečiju i književnost za mlade El Barco de Vapor i Gran Angular u Madridu, a imala je i poseban zadatak: lično je uručila pruiznanja autorima.


Kao i svaki put kada su u pitanju svečane ceremonije dodela književnih i novinarskih nagrada, u kojima najviše uživa, supruga kralja Felipea VI doterala se za nijansu više nego inače, pa je tako i ovog puta sve očarala vrlo šik izdanjem.

 

Leticija je nosila odevnu kombinaciju s potpisom dizajnerke Marija Baragan, koja na prvi pogled liči na kombinezon. Zapravo je reč o spoju komotne bluze koja naglašava ramena i dubokih pantalona zvonastih nogavica, a utisak koji on ostavlja još je jači zahvaljujući efektnoj tamnozelenoj nijansi.

 

1 / 9 Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN


Leticija je uz to ponela beli kaput Felipea Varele koji ima godinama, kao i stari par cipela, koje su možda i najupečatljiviji deo ovog autfita. U pitanju su salonke otvorene pete i visoke potpetice njenog omiljenog brenda Magrit. Ovaj elegantni srebrni model s metalik odsjajem Leticija je nosila više puta u prošlosti, a vrlo je zgodan za kombinovanje s različitim komadima odeće i bojama.


Neobične cipele su, inače, izrađene po želji same španske kraljice i slične su modelu nazvanom Claudia, ali se ne mogu naći u prodaji. Neobičan i vrlo elegantan unikat Leticija je prvi put nosila 2021. godine, na dodeli Međunarodnih novinarskih nagrada, a od tada im više puta nije odolela.

 

 

makonda-tracker