najlepša modna vest

Dosta je bilo sivila – vreme je za vatromet boja!

0

Proleće je stvoreno za uživanje u obilju boja. Mi smo svoje prolećne outfite odlučili obogatiti neodoljivim nijansama pastelnih boja. Najlepše modele patika, salonki i cipela pronašli smo u Deichmannu, gde vas brojni modeli čekaju po sniženim cenama. Pogledajte naš izbor i potražite inspiraciju za svoj sledeći prolećni stajling.

foto: Deichmann
foto: Deichmann

 

Komfor i stil u jednom!

 

Sportski outfit ne treba da bazirate izričito na paleti crne i sive boje. Ovog proleća, svoj stajling osvežite neodoljivim modelima patika u pastelnim nijansama. Fila patike u nijansi breskve čine nam se savršene za svakodnevno nošenje. Oni koji vole boju obožavaće i model Graceland patika zanimljivog multikolor uzorka, a u Deichmannu smo pronašli i prelepe Fila patike ravnog đona u savršenoj nijansi nebesko-plave. Ovakav model s lakoćom kombinujemo uz trendi blejzere pastelnih boja, a sjajno će da izgledaju i sa suknjama i haljinama!

 

Letnja obuća, Prolećna obuća, Ženska obuća, Deichmann, Deichmann obuća, Sandale, Patike, Cipele
foto: Deichmann

Proleće u znaku ženstvenosti

 

Zakoračite u proleće u stilu! Deichmann je pripremio najslađu ponudu proletnih salonki u nežnim nijansama. Ove udobne i svestrane cipele postaće vaš omiljeni izbor za odlazak na posao, izlazak ili odlazak na kafu. Nama je za oko zapeo model žutih, poluotvorenih salonki u bež boji s optimalnom visinom pete. Za one koje prate trendove, tu su salonke u boji mente, kao i jedan od najtraženijih modela cipela ovog proleća – slingback salonke visokog sjaja, koje u Deichmannu možete pronaći u najtraženijim bojama – lila, žute, zelene te roza.

 

Letnja obuća, Prolećna obuća, Ženska obuća, Deichmann, Deichmann obuća, Sandale, Patike, Cipele
foto: Deichmann

Slađe ne može!

 

Svoj proletnji outfit zaokružite i pripadajućim modnim dodacima u nekoj od neodoljivih pastelnih nijansi. Najlepše torbice za nošenje na ramenu ove sezone dolaze s efektnom zlatnom drškom. Ako tražite upečatljivu torbu s kojom ćete se istaknuti, birajte modernu, svetlo plavu torbicu, koja se trenutno nalazi na popustu. Osim toga, hit sezone svakako su i mini torbice retro izgleda, a ako ovog proleća tražite upravo takvu - posegnite za predivnom roza torbicom u imitacije kože.

 

 

Letnja obuća, Prolećna obuća, Ženska obuća, Deichmann, Deichmann obuća, Sandale, Patike, Cipele
foto: Deichmann

Proleće nam nudi neograničene mogućnosti kombinovanja različitih boja i uzoraka, a Deichmann je izvrsno mesto za prolećni šoping. Ponudu razgledajte na zvaničnoj web stranici, a zatim se uputite do najbliže Deichmann prodavaonice i izaberite patike, salonke i torbicu koju ćete obožavati.

 

 

 

 

makonda-tracker