da li vam se dopada?

Ovakvu je NISTE VIĐALI: Bela Hadid pokazala kako OPUŠTEN AUTFIT može da izgleda ŠIK

0

Manekena je viđena kako šeta ulicama Njujorka u kombinaciji koja nije karakteristična za njena javna pojavljivanja. 

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Manekenka Bela Hadid išla je na večeru sa svojim partnerom Markom Kolmanom i prijateljima na večeru u Njujorku, ali svima je posebno upečatljiva njena kombinacija koju je ona izabrala za taj dan. 

 

 

Hadidova je sve navikla da kada se pojavljuje na javnim događajima zablista u kombinacijama koji se prepričavaju i nekoliko meseci, a i godina nakon njenog pojavljivanja. Jedan od takvih stajlinga desio se i na Kanskom festivalu kada je ona nosila avangardnu haljinu iz jesenje kolekcije Schiaparelli Haute Couture za 2021.

 

U pitanju je vunena haljina sa dugim puf rukavima i potpuno otvorenim dekolteom koji otkriva grudi, ali uz nju, tako prikladno, ide i zlatna ogrlica, koju takođe potpisuje Schiaparelli Haute Couture, u obliku ljudskih pluća.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Međutim, sada je bila obučena u dosta opušteniju varijantu, ali koja je takođe bila upečatljiva za njene fanove, jer je bila jednostavno odevena. 

 

Ona je bila odevena u crne nijanse, od kaputa do patika koje su jedine imale svetle, odnosno bele detalje. Patike koje je ona obula potpisuje jedan sporski brend, i njihova cena se u zavisnosti od sezone kreće od 6.000 do 10.000 dinara. 

 

Bela Hadid
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Nosila je takođe i dosta skuplju torbu u odnosu na patke te njena Šanel crna torba doseže cenu do 2.300 evra, dok za Barberi kaput kojim se ogrnula je potrebno da izdvojite oko 1.750 evra. 

 

Manekenka je još svom tamnom stajlingu dodala i minđuše i Missoma prstenje koje zajedno vredi oko 200 eva. 

 

Da li vam se dopada njen stajling?

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker