oduševljava

I boho, i damski, a savršeno za svaki tip građe: Baršunasta haljina kraljice Maksime koja odiše RASKOŠĆU

2

Holandska kraljica jednostavno obožava burgundi nijansu, a sada ju je podigla na sasvim novi nivo!

foto: EPA-EFE/ROB ENGELAAR
foto: EPA-EFE/ROB ENGELAAR

Kraljica Maksima od Holandije, supruga kralja Vilema Aleksandera, najčešće nosi crvenu boju, a njena omiljena nijansa je definitivno burgundi.


Ovaj ton ne pristaje svima, ali je ona nosi s takvom lakoćom da nema sumnje da je pronašla pravu boju za sebe, a uklapa je u svaki stil.


Ipak, i pored brojnih burgundi komada za svaki dan, ova raskošna nijansa najbolje izgleda u elegantnijim varijantama, a nova haljina kraljice Maksime je odličan primer toga!

 

Holandski kraljevski par prisustvovao je sinoć tradicionalnom koncertu za Kraljev dan u Pozorištu na Trgu Vrijthof u Mastrihtu. U skladu s praznikom i prilikom, Maksima je bila najotmenija, a za ovu priliku odabrala je pomalo netipičan komad.


Odeća od pliša je pravi hit proteklih sezona, a kraljica Maksima je očito računala s tim kada je odabrala baršunastu haljinu brenda Zeus + Dione.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ROB ENGELAAR

 

U pitanju je model nazvan Basilia, izrađen u vrlo efektnoj burdungi nijansi, uz jedan sloj suknje svetliji od ostatka toalete. Ovaj neobičan komad ima duge rukave sa izrezima celom dužinom, a zahvaljući A kroju ona je vrlo zgodna za svaki tip građe!


Maksima je je upotpunila ovo izdanje brugundi salonkama od prevrnute kože i, vrlo prikladno pismo-tašnom iste nijanse.


Ko kaže da je ostajanje u zoni komfora uvek loše?

 

Inače, ovaj model reklamira se kao haljina u boho stilu i u kombinaciji za čizmama s blok-petom, pa je zapravo mnogo praktičniji komad nego što na prvi pogled deluje. Sve je do obuće i prilike!

 

 

 

makonda-tracker