kome bolje stoje?

Tanga farmerke vizuelno podižu zadnjicu: Dunja Jovanić i Irina Šajk u istim pantalonama pomeraju granice ležernog stila

0

Ne samo da su svetske zvezde poludele za ovim komadom garderobe, nego i žene sa domaće javne scene ih obožavaju. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

I ne tako voljene pantalone koje su dobile vrlo neobičan naziv "tanga farmerke" vrlo su popularne u svetu mode jer ih ne samo manekenke u svetu vole da nose nego ih i domaće influenserke obožavaju. 

 

Za čuveni model Muglerovif pantalona neophodno je da izdvojite oko 600 dolara. One su rađene umetničkom tehnikom trompe-l'œil i delo su dizajnera i kreativnog direktora modne kuće Mugler Kejsija Kadvoladera, koji je koristio recikliranu likru kako bi postigao efekat za kojim bi se baš svako okrenuo na ulici i koji na interesantan način naglašava obline.

 

 

Ono šta izdvaja ovaj model jeste to da su veoma udobne i zato što se lako kombinuju, a i naglašavaju obline. 

 

Popularnost ovih farmerki vrtoglavo je počela da raste kada su ih ponele manekenke Irina Šajk i Bela Hadid

 

Irina je prošle godine u Njujorku tokom jedne šetnje sa ćerkom viđena u ovim pantalonama u crno-belom modelu. Iako to čuvenoj Ruskinji one nisu potrebne za naglašavanje figure, ove pantalone ipak čine da noge deluju duže, obline "oblije", a figura prosto očaravajuće!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Međutim mnoge žene sa domaće javne scene nisu odolele ovom modelu pantalona. Njih su nosile influenserka Ena Luna, manekenka Mina Milutinović i pevačica Anastasija Ražnatović. 

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Među poslednjima je ove pantalone obukla jedna od srpskih najuspešnijih influenserki Dunja Jovanić koja ih je iskoristila za jedno fotografisanje. 

 

Ona ih je kombinovala uz visoke potpetice, ali gore nije imala nijedan komad garderobe te su uz pantalone pažnju skretala i njena gola leđa. 

 

 

Kojoj devojci najbolje stoje?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker