da li vam se dopada?

Zna se šta je neizbežno — KOMBAT ČIZME! Ana Ivanović u autfitu koji svaku ženu čini DOBRO STILIZOVANOM

0

Ona je odlučila da ponese komade koji su pojedinačno vrlo svedeni, ali zajedno daju odličan stajling. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Bivša teniserka Ana Ivanović podelila je na svom Instagram profilu fotografiju gde je u fokusu njen autfit koji je dobar izbor za žene koje vole sportski stil pomešan sa elegantnošću. 

 

Njena tamna kombinacija bila je u drugom planu ispred svetlog kaputa koji je ona izabrala da "razbije" ovu kombinaciju. 

 

 

Odlučila se za crne kožne i duboke pantalone i koji su joj pratile liniju vitkih nogu, ali su se zbog interesantnog materijala skupljale na određenim delovima što je dodatno doprinelo njenoj modernoj kombinaciji. 

 

Uz ovo je dodala i tamnobraon džemper koji je imao detalje na sebi, ali su se one samo malo nazirale jer ih je prekrivao nje svetli kaput. 

 

On je doprineo tome da rasvetli njenu kombinaciju koji na sebi nije imao nikakve detalje, a bio je revno krojen i vrlo jednostavan, ali je njenoj kombinaciji dao posebnu dimenziju te su sigurno svi primetili njenu

kombinaciju.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Uzgred, na sve ovo dodala je i kombat čizme koje bivša teniserka obožava da nosi jer ih neretko kombinuje sa različitim komadima garderobe. 

 

Međutim to nije sve, Ana je dodala i sat, prstenje, ali i tamne naočare koje su se odlično uklopile uz kompletnu zamisao njene kombinacije. Kosu je ispravila i pustila da se viori na vetru. 

 

Kako se vama dopada Anina Kombinacija?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

makonda-tracker