da li vam se dopada?

Karirani sako & crveno za RADOST: Stajling Jovane Pajić odličan je izbor za izlazak za svaku otmenu ženu

5

Pevačica je odlučila da ponese kombinaciju koja je u isto vreme svedena, a i zbog jarkih detalja vrlo upečatljiva.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Jovana Pajić pojavila se ponovo na koncertu Marije Šerifović i privukla je dosta pažnje. 

 

Prvi put kada je došla podržati svoju koleginicu i drugaricu izazvala je lavinu komentara, te se javnost ponovo uzburkala zbog spekulisanja da je Marija "kriva" za razvod Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića

 

 

Marija je šaljivo prokomentarisala tu situaciju rekavši da joj je fascinantno da su ti komentari bili najzanimljiviji javnosti pored njenog koncerta i kroz osmeh se pred novinarima na šaljiv način osvrnula se na činjenicu da ona nema mnogo veze sa tim navodima. 

 

Pajićeva je došla u vrlo zanimljivoj odevnoj kombinaciji. 

 

Dakle, odlučila je da da obuče tamne pantalone koje su se nazirale na fotografijama, ali je u prvom planu bio njen sako kao i ruž. 

 

 

Karirani sako pevačice odličan je izbor za noćni izlazak, odlazak u pozorište, ručak sa prijateljima, a odličan je i za koncert. Njegov kroj vrlo je interesantan zbog toga što su naramenice bile jasno naglašene i tako su davale posebnu sofisticiranost njenon izgledu. Pored toga zanimljivi su bili i zlatni dugmići na sakou, jer su bilo vrlo decentni, a efektni. 

 

Ispod sakoa je obukla i belu majicu, ali je pažnju mnogo privukao i njen crveni ruž koji se odlično uklopio uz kompletan autfit, a evidentno je da je nijansu karmina uklopila uz nijansu laka za nokte. 

 

Kako se vama dopada stajling Jovane Pajić?

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker