očaravajuća

Lepše nego Nikol Kidman, zavodljivije nego Zendeja! Naša NINA SENIČAR među najbolje odevenima na dodeli Oskara

1

Srpska glumica, voditeljka i manekenka jedna je od slavnih koji su prošetali crvenim tepihom na 94. dodeli Oskara

foto: Instagram
foto: Instagram

U čuvenom losanđeleskom Dolbi teatru sinoć je održana dodela nagrada američke Akademije filmskih umetnosti i nauka, a danas se najmanje priča o priznanjima!


U centru pažnje je udarac koji je Vil Smit uputio Krisu Roku nasred bine, a pažnju su privukle neke od najlepših haljina koje smo videli u poslednje vreme, kao i modne katastrofe na crvenom tepihu.

 

Među poznatim ličnostima koje su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj našla se i srpska glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar, koja je bez sumnje među najlepše obučenim zvezdama ove večeri.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Šarmantna Nina pojavila se u zanosnoj kreaciji s potpisom italijanske modne kuće Dolce & Gabbana, a u pitanju je bajkovita i vrlo romantična toaleta. Gornji deo haljine čini poluprovidni korset sa trakama, Ninin tanak struk naglašen je svetlucavim crnim pojasom, a od kukova se pruža dugačka i raskošna suknja koja pada do poda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)


Novosadska lepotica opredelila se za model koji otkriva ramena i pada u vidu kratkih i vrlo efektnih rukava, a sve prati zalizana kosa koja u talasima pada niz leđa.


Naša Nina sve je zaokružila jednostavnim visećim minđušama u obliku suze, juvelirske kuće David Yurman i upečatljivim tankim prstenjem.


Srpska lepotica prošetala je crvenim tepihom sa svojim suprugom, a u pitanju je američki glumac Džej Elis, s kojim je Nina godinama i s kojim ima ćerku Noru. Par je očito planirao da stigne modno usklađen, budući da je glumac nosio belo odelo sa crnim reverima i košuljom.

 


 

makonda-tracker