(foto)

Kombat čizme & CVETNA mini-haljina: Stil Anje Mit za proleće kakav obožavaju devojke u Srbiji

3

Šarmantna glumica Anja Mit stigla je na premijeru predstave u ljupkom izdanju koji kombinuje i ženstvenost i urbanost.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Šarmantna glumica Anja Mit ne pojavljuje se toliko često u javnosti, ali svaki put na licu ima osmeh i nosi lepo raspoloženje! Iako Anju ponekad možemo videti u elegantnim izdanjima, ona najčešće bira ležerne, urbane, street style kombinacije, ali u sasvim ženstvenim varijantama. 

 

 

Anja je, tako, uslikana na premijeri predstave "Femkanje", u režiji Isidore Goncić, u teatru "Vuk", a ovog puta odlučila se za mini-haljinu koju je tako uklopila uz ostatak stajlinga da je u pitanju kombinacija koja se može nositi i u šetnju, i u izlazak, i na večeru... 

 

Lepa i nasmejana plavuša birala je crnu haljinu sa cvetnim printom, koju nije htela da nosi sa štiklama, već sa ravnim kombat čizmama, a preko je ponela prolećnu jaknu u boji zlata, kao i bež torbicu.

 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Anja je pre par meseci otkrila da uživa u svojoj ljubavnoj vezi, ali nije želela da oda više detalja o njihovoj intimi.

 

 

Krijem ga kao zmija noge. Osvojio me je, pa svime onime što jeste. To je bilo na prvi pogled. Nisam ja ljubomorna, mislim jesam (smeh). Ljubomora je znak nesigurnosti, pričamo o bolesnoj ljubmori, onoj van granica, ali ovako nemamo takav problem. Hvala Bogu, normalan jedan odnos — pričala je Anja.

 

 

makonda-tracker