elegantno

1954. ili 2022. godina? Veličanstveni KRALJEVSKI stajling kojim je Kejt Midlton iskopirala Elizabetu II

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Uzas

26-03-2022 15:50h
Bapski obučena, s ciljem da ozivi sliku velike kolonijalne sile koja je izrabljivala robove. Izgleda bolesno sa bizarnim osmehom, podseca na Šarlin od Monaka.

Djina

26-03-2022 16:49h
Nije obučena bapski, nego elegantno. Ona je prelepa žena, a kolonijalizam je stvar babe i predaka njenog muža. Kejt uvek izgleda lepo, čak skromno, svedeno za svoje mogućnosti.

Ja

27-03-2022 10:04h
Motka, ravna kao daska. Neuhranjena i iscrpljena od usiljenih obilazaka i besmislenih ceremonija.

Mirna

27-03-2022 13:22h
Garderoba predivna, ali ona na pragu anoreksije
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: