kako vam se čini?

Ovako se nose NAJSEKSEPILNIJE ČIZME na svetu: Irina Šajk u izazovnom stajlingu koji samo HRABRE žene mogu da iznesu

0

Ona je odlučila da se u vrlo neobičnom ambijentu fotografiše i pokaže koliko može da bude ženstvena, izazovna i mistična...

foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia
foto: Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia

Supermodel Irina Šajk podelila je na svom Instagram profilu fotografije na kojim pozira u veoma zanimljivom ambijentu pri čemu je neglasak bio na njenom autfitu. 

 

 

Ona se odlučila da fotografiše vrlo interesantne komade koji su krojeni samo za smele žene. Crna boja je bila dominanta u njenom stajlingu i zbog toga je dodatno dala na dramatičnosti koji je Irina uspešno iznela. 

 

Najpre, haljina sa faltama od struka pa do ispod kolena imala je tri upelatljiva izreza. Upravo oni zbunjuju sve koji su videli njene fotografije. Sve izgleda zatamljeno, ali duboki dekolte, zatim izrez na leđima, a i veliki šlic ističu sav seksepil koji Šajkova ima. 

 

1 / 3 Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Izrez na grudima je "obogatila" i zlatnim nakitom koji se sastojao od nekoliko ogrlica i tako vrlo malo skretao pažnju sa njenog dekoltea na koji niko nije ostao ravnodušan. 

 

Međutim, njen šlic obara sa nogu. Ne samo da je istakao njene vitke noge, nego je stavljao akcenat i na duboke kožne čizme koje za koje se ona odlučila. Ovaj model obuće potpisuje modna kuća Barberi kako je Šajkova i istakla na fotografiji. 

 

Čizme su bile toliko upečatljive jer su veoma duge, toliko da mogu se prostirati duž cele noge i dizajnirane su tako da imaju debelu štiklu i pljosnat vrh koji se ponovo vraća na modne piste. 

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

 

makonda-tracker