martovska inspiracija

Kombat čizme + NAJPOPULARNIJA TORBA NA SVETU: Autfit Ane Ivanović za svaki dan koji sve možemo da kopiramo

0

Ako nemate baš Hermes Birkin, odaberite bilo koju tašnu sličnog dizajna i trendi izgled vam je zagarantovan!

foto: Instagram
foto: Instagram

Najlepša penzionerka na svetu i nekadašnja teniserka Ana Ivanović iz dana u dan nas ostavlja bez daha svojim minimalističkim odevnim kombinacijama koje odlikuju jednostavnost, kao i balansiranje klasike s aktuelnim trendovima.
Takva je i njena najnovija odevna kombinacija, koju je Ana pokazala prilikom šetnje u prvim danima proleća.

 

Šarmantna sportiskinja, koja otkad se više ne bavi profesionalno tenisom, uživa u putovanjima i istraživanju Evrope, ovih dana uživa u prvim prolećnim zracima sunca. Njoj je, kao i svakoj mami u pokretu, na prvom mestu praktičnost, pa je i njen stil vrlo praktičan, a istovremeno izuzetno trendi.

 

1 / 13 Foto: Profimedia


Ana je sada pozirala u autfitu sastavljenom od crnih pantalona, jednostavnog džemperka i njenog pouzdanog braon kaputa ravnog kroja, ali najviše pažnje privukli su njen odabir obuće i aksesoar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Naime, naša teniserka odabrala je za dugu šetnju udobne čizmne na pertlanje, i to u army stilu, koje su proteklih nekoliko sezona apsolutni must have tokom proleća i jeseni. Kombinovala ih je sa crnom tašnom, kultnom Hermes Birkin, koja se obično naziva najpopularnijom torbom na svetu.


Takozvane "birkinke" se proizvode u Francuskoj, i to od kvaliteta vrhunske klase, kao što su teleća, aligatorova, pa čak i nojeva koža. Svaka je izrađuje ručno, a majstori su mahom završili parisku kožarsku školu Ecole Gregoire – Ferrandi i upotrebljavaju alat star oko 150 godina. Izrada obično traje od tri do četiri dana, a jedan majstor može da napravi najviše četiri torbe za Hermès. Oni koji koriste krokodilsku kožu moraju da imaju makar petogodišnje iskustvo rada na manje luksuznim modelima.

 

Hermes Birkin, birkinka
foto: Profimedia

Iako je u pitanju izuzetno luksuzan aksesoar, zaljubljenice u modu koje mogu da je priušte rado je uklapaju u ležeran stil, pa je kombinuju sa skinny farmerkama i sličnim street style komadima. Upravo je to učinila i Ana Ivanović i još jednom pokazala zašto joj nema ravne.


Ukoliko želite da kopirate njen look, naravno, nije vam neophodna skupocena tašna brenda Hermes — kombinujte čizme na pertlanje s bilo kojom većom kožnom torbom u koju mogu da stanu sve potrepštine i jednostavnim kaputom i izgledaćete svetski!

 

makonda-tracker