predivno

Ni PRINCEZE ni PRVE DAME ne mogu bolje! DAMSKO IZDANJE Anđeline Džoli pred kojim drhte i muškarci i žene

3


Zemljani tonovi, monohromatski, otmeno, jednostavno — svi elementi Anđelininog stila su tu, ali još lepše nego inače!

foto: EPA-EFE/SHAWN THEW
foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Holivudska glumica Anđelina Džoli (46) juče je u Beloj kući prisustvovala je proslavi povodom izmene Zakona o nasilju nad ženama.


Jedna od najpoznatijih žena sveta već neko vreme se bavi aktivizmom u vezi s ovim važnim pitanjem, a sada je istakla da se dugo nadala ovom poboljšanju.


Ovo je za svakoga lično. Za svakoga kome je stalo do porodice, do dece, ko brine o sopstvenoj bezbednosti i zdravlju svoje zajednice. Mislim da ova zemlja ne prepoznaje kakve su razmere problema nasilja u porodici i zlostavljanja dece — istakla je Anđelina.

 

Glumica je na proslavu stigla stilizovana bez greške, kao i obično proteklih godina, a izdanje koje je odabrala za ovu priliku je jedno od najboljih do sad.
Anđelina je odabrala sve ono što su inače karakteristike njenog stila: jednostavnost, jednobojni stil i neutralne zemljane tonove!

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/SHAWN THEW


Ona se pojavila u haljini vrlo širokih "šišmiš rukava", koja pada uz telo i vrlo suptilno ističe figuru. Okovratnik je nabran i zatvoren, a struk naglašen uz pomoć bež kaiša koji, kao i samu toaletu, potpisuje italijanska modna kuća Valentino. Haljina pada nešto ispod kolena i zrači otmenošću koja je glavna odlika svih Anđelininih kombinacija u poslednje vreme, a sve je zaokruženo jednostavnim lakovanim salonkama bež boje.

 

Anđelina Džoli
foto: Kent Nishimura/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tako klasičan autfit traži jednako vanvremenski nakit, pa je glumica ponela efektne viseće minđuše s biserima i vrlo nežan i gotovo prirodan mejkap u svetlobraon tonovima, dok je kosu pustila da pada vrlo blago uvijenih krajeva.

 

 


 

makonda-tracker