uživa

"Ovo je MOJA PORUKA!" Rijana objasnila svoj nesvakidašnji trudnički stil

1

Nakon što je mesecima skrivala trudnički stomak, Rijana ga sada gotovo uvek ističe, a njen stil je interesantniji nego ikad!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedeljama se spekulisalo da je barbadoska pevačica Rijana u drugom stanju, a ona je nosila predimenzioniranu odeću koja skriva stomak i mudro ćutala.

 

Ipak, svi su bili iznenađeni kada je krajem januara s reperom i životnim saputnikom ASAP Rokijem pozirala istakavši trudnički stomačić.

 

Rijana je tada ponela vintidž Chanel jaknu iz 1996. godine, koju je raskopčala tako da stomak bude u prvom planu, a od tada je on bio obnažen u gotovo svakoj prilici u kojoj smo videli Rijanu. Bez obzira na to ide li s prijateljima na večeru, šeta li crvenim tepihom, gleda li modnu reviju, ide li na otvaranje prodavnice svoje kozmetike ili samo šeta sa svojim dragom, njen stomak je uvek naglašen i isturen kroz odeću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R I H A N N A (@ririgalbadd)


Mnogi su imali negativne komentare na račun toga, ali Rijana ne obraća previše pažnje i uživa u novom obliku svog tela i predivnom životnom periodu.
Kako je sada istakla u razgovoru za Bustle, ne pada joj na pamet da oblači ono što se očekuje od trudnica.

 

1 / 6 Foto: Stoianov-Spot-Lese / BACKGRID / Profimedia


Ovo je moja lična poruka: neću da kupujem odeću za trudnice! Neću kupovati pantalone za trudnice, farmerke, haljine ili da radim nešto što mi društvo nameće — kaže Rijana.


Na pitanje kako bi opisala svoj stil, pevačica kaže:


Možda... Buntovnički? Kad sam ranije viđala kako se žene oblače u trudnoći, mislila sam da je to jedini način. Zato sam sebi zadala izazov da pomerim granice i mislim da se sjajno zabavljam! Za mene nema ničega zabavnijeg od izazova, tu sam vrlo kreativna. Tako podstičem sebe na nove ideje i nove načine da nešto izvedem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Rijana ne krije da uživa u svojoj trudničkoj modnoj bajci i prilici da eksperimentiše, a svesna je da novo životno razdoblje nosi sa sobom i nove faze i nove prilike za modne eksperimente.


Sada ne želim da se ovo završi! Biće i druge strane trudnoće, kao vraćanje u formu posle, i to će biti izazov za sebe. Zato se raduje kreativnosti i u ovoj fazi — istakla je Rijana.

 

 

makonda-tracker