fenomenalna!

Od boje odela do bluze — sve je SAVRŠENO: Leticija od Španije u još jednom stajlingu zbog kog ćete uzdahnuti

2

Nepogrešiva Leticija od Španije reciklirala je još jedan stajling za desetku!

foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO
foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

Španska kraljica Leticija s razlogom važi za jednu od najbolje obučenih dama svih kraljevskih porodica. Ona gotovo svakodnevno ima različite poslovne dužnosti širom Španije, ali ne beži od modne reciklaže — naprotiv!

 

 

Baš kao i njena "koleginica" Kejt Midlton, supruga kralja Felipea VI pribegava recikliranju starih i oprobanih odevnih kombinacija i po nekoliko puta, a svaki put uspe da starom stajlingu udahne život na najbolji mogući način. Ona je specifična i po tome što ne reciklira samo svoje stare odevne kombinacije, već to čini i sa garderobom svoje svekrve!

 

I ovog puta je rešila da ponovi stajling koji je i prvi put dobio pregršt pozitivnih modnih bodova. Za posetu mestu Santa Kruz de la Palma na Kanarskim ostrvima Leticija od Španije ponela je odelo u nijansi lavande koje je toliko efektno da bi mogla da ga nosi još sto puta!

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/JUAN CARLOS HIDALGO

 

U pitanju su svetloljubičasti, pomalo oversized sako i pantalone sa visokim strukom, uz koje je ukombinovala belu, čipkastu top-bluzu koju potpisuje tamošnja dizajnerka Ana Maria Rodriguez i stiletto moćne cipele. Uz nakit Cristine Hernandez, koji je takođe već nosila mnogo puta do sad, kao i njen prepoznatljivi prsten i elegantnu punđu, ovo je jedno od boljih Leticijinih izdanja.

 

 

Doduše, nije da ima loše!

 

I još jedan Leticijin predlog kako da se ovakvo odelo iskombinuje na najbolji način:

 

 

 

 

makonda-tracker