pesma za evroviziju

U riskantnoj boji, čini da BUKTI od seksepila: Elegantna haljina Lene Kovačević za FINALE trke za Evroviziju

4

I pored svih finalista Pesme za Evroviziju, svi pogledi bili su uprti u prelepu Lenu Kovačević, koja je donela dašak damske elegancije i seksepila!

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Prelepa pevačica Lena Kovačević pojavila se na finalu muzičkog takmičenja Pesma za Evroviziju '22, na kome će glasovi žirija i publike udruženo odabrati nacionalnog predstavnika na Evroviziji u Torinu.

 

Srbiji će se predstaviti 18 najboljih numera i izvođača izabranih iz dva prethodna polufinala, a jedna od onih koje ćemo gledati u revijalnom delu takmičenja biće i multitalentovana Lena.

 

Osim svog muzičkog dara, Lena Kovačević se od početka karijere izdvaja i prirodnom lepotom, ali i zanimljivim odevnim kombinacijama za različite svečane prilike i gradska dešavanja. Nedavno se pojavila na premijeri novog filma Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek", kada je oduševila zimskom haljinom u kraljevskoj nijansi, a za ovu priliku birala je nešto još svečanije — i seksepilnije!

 

Lena se pojavila na Košutnjaku u dugačkoj elegantnoj haljini u interesantnoj pink nijansi, zbog čega je izgledala baš poput Barbi lutke! Ovako jarka nijansa ne stoji uvek najbolje svima, ali Lena je uspela da je majstorski iznese.

 

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

 

Lena je blistala u glamuroznoj toaleti koja je istakla njenu figuru, a od predela kukova se blago širila do poda. Gornji deo haljine u obliku korseta istakao je Lenin dekolte i učinio da izgleda superseksepilno! Pevačica je odlučila da uz ovakav stajling ponese i neobičan detalj: dugačke bele rukavice. 

 

 

 

makonda-tracker