(foto)

Detalj koji čini i i da izdanje za plažu izgleda TAKO UPEČATLJIVO: Severinina MAKSI-SUKNJA biće apsolutni hit ovog leta

2

Dok Severina vidno uživa na rajskim plažama Maldiva, ona ujedno demonstrira i modne lekcije koje će zasigurno pokazati i kako će izgledati leto pred nama!

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Severina otputovala je na rajski odmor na Maldivima, gde svakodnevno pokazuje koliko uživa u društvu sina Aleksandra i prijateljice Sonje.

 

Naravno da na ovakvoj destinaciji Hrvatica većinu vremena provodi u izdanjima za plažu, ali, kao i uvek kad je ona u pitanju, to ne može da prođe nezapaženo. Naprotiv!

 

 

Severina je podelila svoje brojne kombinacije za plažu, od minijaturnih bikinija do mint jednodelnog kupaćeg kostima, a pozirala je i u crnoj haljini s izrezima s prednje strane i puf rukavima, koja je tako šik i elegantna da izgleda bolje od mnogih svečanih haljina! 

 

1 / 10 Foto: Instagram Printscreen

 

Ovog puta je pokazala još jedan šik komad koji preti da postane apsolutni hit leta 2022, a čini i da se potpuno zaboravi na mini-bikini ispod njega!

 

U pitanju je interesantna suknja do gležnjeva, u boji pesma, zanimljivog kroja i cela u dugačkim resama. Ovo letnje izdanje Severina je iskombinovala sa svedenim nakit i sunčanim naočarima.

 

 

Uz to, ona je dobila i mnogo pohvala za prozirnu haljinu Luana švajcarskog brenda Jaliza couture.

 

 

Severina već danima objavljuje fotografije iz tropskog raja, a objavama sa sinom Aleksandrom ganula je desetine hiljade pratilaca na Instagramu. Severina je mališana grlila, a na jednoj kompilaciji snimaka pokazala je upravo svoju suknju za plažu koja je odmah privukla poglede zaljubljenica u modu, pa su mogle da je vide i iz drugog ugla!

 

 

 

makonda-tracker