ovo nismo očekivali

Podrška Ukrajini — ali na njen način: Autfit kraljice Leticija od Španije o kom bruji planeta

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

sve je to demonizovano to je taj pogled

04-03-2022 12:13h
dobijaju ga u hodu ... ceca karkerusa radojka gaga dzekson itd ...

mada je najveca umetnost satane da obuce mantiju - e u taj vrh ulazi najbolniji koji je jos 4 nedelje nadamo se na vrhu ove Drzave - taj kaze da je 80% medija PRORUSKO ?

Uff

04-03-2022 12:18h
Mnogo Ukrajincima zmači vaša modna podrška, bagro belosvetska.

Gonzales

04-03-2022 12:52h
Neka da podršku Baskiji da se otcepi od Španije kao što većina naroda želi.

Marija

04-03-2022 12:55h
A kakav je model nosila kraljica Leticija kada su NATO bombe unistavale i u bijale i nas i nasu decu?!? Neka to kaze.Ili su nase zrtve zrtve drugog reda i nevidljive.Sram da ih bude.

je l

04-03-2022 13:59h
to ona što se svađa sa svekrvom majkom kraljicom na uskršnjem bogosluženju pred crkvom !!!

Lola

04-03-2022 21:10h
Kakvi licemeri ? Kao po komandi se svi zapadnjaci od obicnih blogera do ovih krunisanih uprli da podrze Ukrajinu? Stvarno su za svaku osudu i prezir. Smatraju da su iznad svih istocnih naroda i da su vladaoci planete. Sad im je Putin bio hladan tus. Gade mi se i oni i njihova lazna demokratija .

Ana

04-03-2022 21:56h
Po čemu je ona poznata, osim po modiranju? Kladim se da ne bi umela da nađe Ukrajinu na mapi.

Tamara

04-03-2022 23:52h
Visivanka je vez na zenskoj kosulji koja se nosi na proslave, velike praznike. Visivanka je slavjanoserbski ukras i tradicija. Moji prabaka i pradeda su kao porodica belogardejaca pobegli od boljsevika. Nasledila sam vez i srebreni pojas koji se nosi na vencanjima. Leticija kao konobarica ,alkos i poklonik sotonin pogani moj soj i moje nasledje.

JZ

05-03-2022 07:32h
Kao prvo ta visivanka uopste nije ukrajinska. To je narodna nosnja mnogih slovenskih naroda kako ruskih, slovackih i verovatno jos ponekih a migu biti u raznim bojama.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: