sa stilom

Pola Los Anđelesa se okrenulo za njom: Zavodljiva SAKO-HALJINA kojom je Megan Foks hipnotisala prolaznike

0

Megan Foks je neiscrpna tema kada je u pitanju izgled i lepota. Ovog puta je, skoro pa jednostavnom kombinacijom, dodatno skrenula pažnju i zasenila sve oko sebe.  

foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Megan Foks je pokazala svoju zanosnu figuru u ružičastom blejzeru, ovog vikenda u sunčanom Los Anđelesu.

 

Njena odevna kombinacija je privlačila pažnju prolaznika, najviše zbog toga što su u prvom planu bile glumičine duge noge.

 

Ceo stajling je upotpunila modernim visokim sandalama, sa srebrnim motivima. Ružičasti blejzer je sa V izrezom i ima kaiš oko struka, što dodatno naglašava glumičin stas. Sako-haljina je kreacija Stele MekKartni, a sandale su deo kolekcije Amine Muadi, koja je inače omiljena Rijanina dizajnerka.

 

1 / 5 Foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Što se tiče frizure, Megan je pustila svoju dugu kosu u talasima da pada preko ramena i to je bilo sasvim dovoljno za savršen izgled koji mami.

 

Podsetimo, Megan Foks našla se u žiži javnosti kada je iznenada odlučila da ostavi tadašnjeg supruga, glumca Brajana Ostina Grina, i uplovi u romansu s ekscentričnim reperom Mašinom Ganom Kelijem. Par ne prestaje da intrigira javnost, pa se mnogi pitaju šta je jedna od najlepših žena na svetu videla u ekscentričnom reperu.

 

 

makonda-tracker