"duša mi je more"

VIŠE ŠIK od mnogih svečanijih: Severina ima haljinu za plažu zbog koje izgleda kao KRALJICA Maldiva

0

Lepa pevačica otputovala je na svoju omiljenu destinaciju, a kako to obično biva kad je ona u pitanju, ni fenomenalna modna izdanja nisu izostala!

foto: Instagram
foto: Instagram

Splitska pevačica Severina Vučković ovih dana uživa na plažama bajkovitih Maldiva, odakle redovno deli fotografije s ove divne (i mnogima omiljene) destinacije.

 

Severina je na Maldive otputovala u društvu svog sina i prijateljice Sonje Dvornik, a ne krije kolilko se lepo provodi i čini se da je zaista u pitanju odmor iz snova! Seve se pohvalila lepotama u kojima uživa, počev od trenutaka na aerodromu pre puta, do uživanja u luksuznom rizortu u kome su odseli.

 

 

Hrvatica je napisala na Instagramu da se oseća kao u raju, a tako i izgleda — kao raj na zemlji! 

 

Poznato je da Severina obožava Maldive, gde je nekoliko puta putovala u poslednjih nekoliko godina, a ove odmore koristi i da nam pokaže svoju modu za plažu, brojne kupaće kostime, od jednodelnih do bikinija, ali i posebne morske modne trikove.

 

1 / 13 Foto: Instagram Printscreen

 

Nakon jednodelnog kupaćem kostima u rezedo nijansi, Seve je objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u crnoj haljini s izrezima s prednje strane. U pitanju je dugačka haljina s belim detaljima i puf rukavima, koja je tako šik i elegantna da izgleda bolje od mnogih svečanih haljina!

 

 

Duša mi je more — napisala je Severina uz fotografije koje je uslikala njena prijateljica Sonja.

 

Ma, koliko si lepa —poručila joj je pevačica Milica Todorović, a komentari i komplimenti su se samo nizali...

 

 

makonda-tracker