nenadmašna

Džabe glamur, džabe im talenat: Kad je Lejdi Gaga kročila na crveni tepih u OVOJ HALJINI, svi su ostali u senci

1

Dodela SAG nagrada uvek privlači pažnju medija, naročito zbog odevnih kombinacija koje ponesu poznati. Ovog puta, svi su zasijali u svojim toaletama, a neke dame su se posebno izdvojile. Jedna od njih svakako je pop zvezda Lejdi Gaga!

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Na jučerašnjoj dodeli SAG nagrada, brojne svetske poznate ličnosti su se okupile na crvenom tepihu i priredile pravu promociju glamura i elegancije.

 

Posebnu pažnju je privukla, uvek posebna i ekstravagantna, Lejdi Gaga. Ona se pojavila u elegantnoj beloj haljini brenda Armani, odišući italijanskim glamurom. Svoju kombinaciju je upotpunila upečatljivom Tiffany ogrlicom, koja je razbila svu tu belinu, a sama hajina ima dubok dekolte sa srebrnim korpama.

 

1 / 4 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Lejdi Gaga je poznata po svojoj ekscentričnosti, pa je ovog puta, mirna bela kombinacija privukla preveliku pažnju. Svom izgledu je, uz jaku šminku na očima, dodala dozu ozbiljnosti i sve to dodatno upotpunila blago uvijenim talasima.

 

Dodela SAG nagrada
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Podsetimo, radi se o dodeli nagrada Udruženja filmskih glumaca, a ova tradicionalna svečanost svake godine okupi veliki broj poznatih ličnosti koje prošetaju crvenim tepihom u svojim glamuroznim i nesvakidašnjim stajlinzima. 

 

 

 

makonda-tracker