savršen spoj

Kožne pantalone još bolje izgledaju ovako: Kraljica Leticija zna MOĆAN NAČIN da stilom privuče sve poglede

0

Španska kraljica u poslednje vreme gotovo da ne izlazi iz komada izrađenih od kože, a sada je otkrila još jednu odevnu varijantu u kojoj izgleda još efektnije

foto: PPE / ddp USA / Profimedia
foto: PPE / ddp USA / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije predsedavala je pre nekoliko dana radnim sastankom održanim povodom 150. godišnjice udruženja koje brine o deci palih španskih boraca.


Budući da je poslovni stil njeno omiljeno modno igralište, na sastanak koji se dogodio u Madridu Leticija je stigla u još jednoj odevnoj kombinaciji koja pomera granice.

 

Nakon niza kožnih pantalona, kombinezona i haljina u crnoj i crvenoj boji, ona je rešila da ponese navy nijansu, pa se pojavila u uskim kožnim pantalonama tamnoplave boje, koje savršeno ističu njenu vitku figuru.

 

1 / 5 Foto: PPE / ddp USA / Profimedia

 

Da sve izgleda još otmenije, tu je nesvakidašnji kaput, za koji su mnogi na prvi pogled pomislili da je tunika. Reč je o komadu koji potpisuje modna kuća Carolina Herrera, i to njenom starom kaputiću iz kolekcije za jesen i zimu 2015. godine, koji smo imali priliku više puta da vidimo. Ovaj nesvakidašnji odevni predmet je dominantno navy nijanse, a u donjem delu ga krasi efektno ljubičasto-bež tkanje i resice, dok je na nekoliko mesto ukrašen sličnim detaljima.

 


Na taj način, Leticija je svojoj edgy kombinaciji s kožnim pantalonama dala vrlo otmenu crtu i učinila ovaj autfit i razigranijim, i zabavnijim, i elegantnijim.


Supruga španskog kralja Felipea uz to je ponela i lakovane teget salonke s visokim štiklama, kao i pismo-tašnu iste boje, a nije skidala zaštitnu masku ni na otvorenom, kao što je slučaj od početka pandemije.

 

 

makonda-tracker