za sva godišnja doba

Mute razum fashionista i tako su MOĆNE! Nove omiljene pantalone kraljice Leticije su modno REMEK-DELO

2

Supruga španskog kralja Felipea iz dana u dan ređa sasvim različite odevne kombinacije i svaki put iznenadi i oduševi svojim izborima, a sada je napravila izuzetak i za kratko vreme obukla dva slična modela pantalona. Razlog — jednostavno su nestvarne!

foto: Andrews Archie/ABACA, abaca press / Profimedia
foto: Andrews Archie/ABACA, abaca press / Profimedia

Kraljica Leticija od Španije primila je u Palati Zarzuela šefove nekoliko televizijskih kanala povodom Iberijsko-američkog javnog radijskog i televizijskog foruma, koji se održava ovih dana.


Za ovu priliku španska kraljica odabrala je još jedno izdanje od glave do pete u njenoj omiljenoj boji — crvenoj, a ponela ga je na sasvim svež način.

 

Gornji deo njene odevne varijante čini jednostavan tanki pulover dugih rukava i tamnocrvene boje koji potpisuje Hugo Boss, uz koji je ponela duboke kilote iste kuće. U pitanju je model pantalona koji pada tik iznad članaka, ravnih je, ali širokih nogavica, "na peglu" i krasi ga maksi kaiš iste boje. Zahvaljujući tome što je kombinovala komade identične nijanse, na prvi pogled Leticija izgleda kao da nosi kombinezon, a sve je začinila burgundi salonkama modne kuće LODI.

 

Španska kraljica Leticija, Kraljica Leticija
foto: PPE / ddp USA / Profimedia

Ovo nije prvi put da kraljica Leticija nosi ove kilote, a prvi put se u njima pojavila početkom 2019. godine. Tada je njihova cena iznosila skoro 140 evra, a u pitanju je model nazvan Trima, kakav je najbolje nositi s pripijenim gornjim delom odeće, čime se stvara savršen balans i figura deluje atraktivnije.

 


Leticija je, inače, i pre nekoliko dana nosila kilote, s tim što se tada opredelila za kožni model španskog high-street brenda Uterqüe. I tada je rešila da kombinuje ove neobične i večno trendi pantalone sa crvenim komadima, pa se opredelila za bordo rolku, jaknicu protkanu crvenim nitima i burgundi torbicu.

 

1 / 6 Foto: Belen Diaz/DYDPPA / Shutterstock Editorial / Profimedia


Kilote su, inače, pantalone koje potiču još iz renesanse, kada ih je nosila samo aristokratija, a danas većina modnih kuća ima svoje varijante ovih šik pantalona. One najbolje izgledaju s visokim štiklama jer izdužuju nogu i čine da izgledamo vitkije, a savršeno se, kao što smo već pomenuli, kombinuju s gornjim delom odeće koji je uži i ističe struk. Kilote su najpopularnije u letnjim mesecima, ali mogu da se nose tokom čitave godine, ako mudro odaberete materijal i uklopite ih u zimski stajling.
 

 

makonda-tracker