izbor je ogroman!

Pravo je vreme da počnete da razmišljate o patikama koje ćete nositi ovoga proleća!

0

Izbor je zaista velik, a tek mali deo najtraženijih modela top svetskih brendova pronašli smo upravo u Deichmann prodavnicama po najpovoljnijim cenama na tržištu! Bez obzira je li vaš izbor klasična patika ili tražite savremen i inovativan dizajn – u Deichmannu vas čeka savršen par patika!

foto: Deichmann
foto: Deichmann

 

Prvi izbor svih ljubitelja street stylea!

 

Deichmann
foto: Deichmann

 

Court modeli adidas patika ne silaze s liste najpoželjnije sportske obuće za sve one koji preferiraju opušten, sportski stil. Patike brenda adidas koje smo pronašli u Deichmannu obožavaćete zbog njihove funkcionalnosti i lakoće kombinovanja u svaki stajling. Niski modeli savršeno pristaju uz farmerke, ali i krojene pantalone, a svaka haljina koju trenutno imate u ormaru postaće nosiva u dnevnoj verziji ako uz nju obujete klasične bele adidas patike, uz eventualni dodatak boje kao savršene za proleće!

 

Trendy sportska elegancija

 

Deichmann
foto: Deichmann

 

Patike s glomaznim đonom brenda Puma zaludele su svet i ne prestaju biti jedan od najtraženijih modnih artikala svakoga proleća! Ove godine, Puma je pripremila nov i uzbudljiv dizajn dobro poznatih belih court modela koji će, uz dodatak metalik detalja i dezena, postati broj jedan izbor u svakoj kombinaciji. Crni modeli od kože posebno efektno izgledaju s kontrastnim detaljima i deluju nam savršeno za prelazni period. Svoje nove Puma patike pronaći ćete u Deichmannu gde vas očekuje izbor najboljih modela!

 

Sportska funkcionalnost i pregršt stila

 

Deichmann
foto: Deichmann

 

Nike podjednako obožavaju zaljubljenice u urbani street style kao i žene koje od obuće očekuju dozu funkcionalnosti koja će im pružiti potporu tokom treninga. Deichmann je pripremio pravu dobrodošlicu proleću uz izbor top Nike modela – od retro dizajna pa sve do najsavremenijih sportskih patika – sve modele ćete ovde pronaći po najpovoljnijim cenama. Odlazak na trening lakši je u stylish patikama, a uz udobnost koju vam pružaju poželećete ih nositi baš svakoga dana!

 

Patike koje ćete obožavati!

 

Nosive, udobne i kvalitetne modele patika i ove sezone pronaći ćete u Deichmannu! Na zvaničnoj stranici potražite svoj idealan par patika po pristupačnoj ceni i uživajte u svim pogodnostima koje vam donosi udobna i moderna obuća top svetskih brendova!

 

 

makonda-tracker