učimo od najboljih

Izdužuje figuru i skriva višak na stomaku i kukovima: Kraljica Leticija ima savršenu haljinu za sve prilike

2

Španska kraljica Leticija briljira u poslovnom stilu, a nakon niza kombinacija s pantalonama pre nekoliko dana je pokazala romantičnu haljinicu koja može da se nosi i u formalnim situacijama i u ležernijim prilikama

foto: Starpix / AFP / Profimedia
foto: Starpix / AFP / Profimedia

Nakon što su neko vreme odvojeno obavljali svoje kraljevske dužnosti, kralj Felipe VI od Španije i njegova supruga Leticija nedavno su zajedno otputovali u Beč, gde su bili gosti saveznog predsednika Aleksandra fan der Belena i njegove supruge Doris Šmidojer.


Španski kraljevski par otvorio je umetničku izložbu u bečkom Muzeju "Belvedere", koji se nalazi u okviru slavne barokne palate istog imena, a reč je o izložbi stotine dela Salvadora Dalija.

 

Svečano otvaranje okupilo je veliki broj zvanica, kao i znatiželjnika koji su došli kako bi dobili priliku da uživo španskog kralja i kraljicu, a za ovako posebnu priliku Leticija je odabrala još jedan od svojih praktičnih odevnih komada koje ćemo nesumnjivo ponovo viđati u budućnosti.

 

1 / 8 Foto: Starpix / AFP / Profimedia


Španska kraljica stigla je ispred palate u dugačkoj i prelepoj crnoj pelerini s potpisom kuće Carolina Herrera, komadu od kašmira i vune koji je prvi put predstavljen u okviru kolekcije za jesen 2019, a poseduje identičan u pink boji.
Pravo iznenađenje skrivalo se, međutim, ispod ovog trendi kaputa — u pitanju je midi haljina dijagonalnog kariranog pepito dezena, koja je delo španskog kreatora Pedra del Hijera. Leticija se odlučila za vrlo atraktivan model A-kroja i dugačkih rukava koji je komotniji u gornjem delu, ulepšan odmerenim izrezom iznad grudi, sečen je ispod njih, a odatle se širi i leprša pri koraku. Reč je o sivkastoj haljinici sa crno-belim šarama, čija cena iznosi oko 230 evra i prikladna je kako za vrlo svečane, tako i za ležernije prilike. Španska kraljica naglasila je svoj vitak stas uz pomoć kožnog Burberry pojasa, a zahvaljujući tome što haljina daje slobodan prostor oko stomaka, kukova i butina, ona je savršen izbor ako biste da sakrijete višak u ovom delu tela.

 

Španska kraljica Leticija, Kraljica Leticija
foto: Starpix / AFP / Profimedia

Supruga Felipea VI uz to je kombinovala torbicu brenda Nina Ricci koju smo već imali priliku da vidimo na njoj i čiji je preklop ulepšan krokodilskom kožom. Što se tiče obuće, ona je ponovo ponela svoj omiljeni brend obuće — Magrit, a ovog puta je izbor pao na klasične crne salonke.


Iako preferira decentiniji nakit, Leticija je sada nosila viseće minđuše, i to vrlo luksuzne, napravljene od belog zlata i australijskih bisera.

 

 

 

makonda-tracker