da li vam se dopada?

Praktične, moderne i upečatljive: Ovi aksesoari zavladaće ulicama Beograda i postaće ultimativni trend

0

Nedavno je jedna modna kuća izbacila kolekciju zanimljivih modnih detalja koji će svi želeti da imaju u svom ormaru jer će sa njima imati sve šta im treba da šetnju, izlazak u grad ili odlazak na posao. 

foto: Shutterstock/Victoria Chudinova
foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

Moda se neprestano menja i stalno se novi trendovi javljaju kao oni koji osvajaju modne piste, pa na raznim revijama renomiranih modnih brendova vidimo komade koji će biti trend u sezoni koja dolazi. Tako se sada na piste i u butike vraćaju male, praktičke i neverovatno moderne mala torbice. 3

 

 

Ono šta je karakteristično za njih jeste da se mogu kombinovati uz razne odevne komade te će se savršeno uklapati i uz svečane stajlinge kao i uz neke ležernije stajlinge kao što su trenerke ili neki slični komadi. 

 

Nedavno je modna kuća Guči izbacila torbice koje nose duh prošlosti, pa je izvesno da će komdi ovih veličina biti neizostavni modni detalj. 

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Verovatno će se mnoge modne kuće utrkivati da izbace kolekcije i modele koji će opčiniti kupce, što znači da će ovaj komad biti viđan na ulicama Beograda.

 

Ono šta sa ovim komadima možete biti sigurni jeste da ukoliko su oni dizajnirani u retro stilu i kada se "uzbuna" oko malih torbi slegne, uvek ćete u jedno trenutku moći da ih izvadite iz ormara i zavladate u vašem gradu, jer je -njihov spektar boja vanvremenski. 

 

Prestavljamo vam nekoliko komada koji vam mogu poslužiti kao inspiracija: 


 

 

 

 

 

 

makonda-tracker