žena koja ne greši

Plisirana mini-suknja i — dve torbice! Tamara Kalinić na Diorovoj reviji bacila u senku modele, glumice, plemkinje...

3

Na Nedelji mode u Parizu predstavljena je haute couture kolekcija modne kuće Dior za proleće i leto 2022. godine, a najpoznatije žene sveta zasenila je naša Tamara Kalinić, koja je još jednom pokazala koliko se zabavlja istražujući svet mode

foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon što se Nedelja mode preselila u Pariz, gde srpska influenserka Tamara Kalinić živi već neko vreme, stigao je red na haute couture kolekciju koju je Marija Gracija Kijuri ispred Diora spremila za predstojeću prolećnu i letnju sezonu. Budući da Tamara godinama sarađuje s ovim brendom, revija na kojoj je predstavljena pomenuta linija nije mogla da protekne bez poznate Srpkinje, koja je još jednom pokazala da je zasluženo u samom vrhu u svom poslu.


Čuvena trendseterka najavila je pravi mali spektakl i pre nego što je stigla na reviju, budući da je pratioce na Instagramu pitala da joj pomognu da odluči koju torbicu da ponese. Naravno, nisu u pitanju bilo kakvi aksesoari, već modeli iz edicije Lady Dior Art, inspirisane stilom pokojne princeze Dajane (i to nisu jedine Lady Dior tašne koju Tamara ima!)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Tamara je pokazala dve veličanstvene torbe, od kojih je jedna znatno manja, i koje mahom krase plavi tonovi, kao i interesantni detalji, a kako i ne bi kada idejna rešenja za dizajn Lady Dior daju cenjeni umetnici. Budući da nije mogla da odluči, Tamara je odlučila da ponese — obe!

 

1 / 9 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia


Za ovaj dnevni događaj, naša influenserka odabrala je vrlo udoban autfit, koji odiše nešto ležernijim stilom, a ipak je vrlo prikladan za priliku kakva je revija modne kuće Dior. Ona je odabrala plisiranu mini-suknju navy boje i proštepanu prolećnu jaknu dovoljno kratku da suknjica bude u centru pažnje, čemu dodatno doprinosi boja jakne nekoliko nijansi tamnija od donjeg dela odeće. Tamara je uz to ponela crne bajkerske čizmice na pertlanje, jednu predivnu Lady Dior prebacila preko ramena, a drugu držala u ruci i — primamila sve foto-reportere, uprkos prisustvu supermodela Natalije Vodijanove, ledi Amelije Vindzor, glumice Patrisije Kontreras, influenserke Kjare Feranji...

 

 

makonda-tracker