inspiracija

Konačno ― i lepo i praktično! Novi omiljeni modni detalj Anđeline Džoli je po ukusu žena kojima je dosta kesa i cegera

0

Slavna glumica godinama je važila za najlepšu ženu sveta, ali njen stil nije išao u korak s njenom lepotom. U svojim četrdesetim, Anđelina je, međutim, uspela da se svrsta u najbolje odevene žene planete, a njen svakodnevni stil iznova pokazuje da za eleganciju ima mesta uvek i svugde

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Glumica Anđelina Džoli kraljica je monohromatskog stila ― uvek je odevena besprekorno, a vrlo retko ćete na njoj videti više od jedne do dve boje. Međutim, kada odluči da naruši sklad statement torbicom, ona ne bira bilo kakvu (i vrlo retko bira torbICu!).


Pre nekoliko dana, Anđelina je viđena u društvu ćerke Zahare, njene najdraže drugarice za šoping, dok su šetale Njujorkom i razgledale izloge. Mama i ćerka, inače najveća zaljubljenica u modu među Anđelininom decom, bile su besprekorno stilizovane, a Zahara je nosila skinny farmerke, crnu majicu, "starke" i krem kaput.

 

Njena mama još jednom je pokazala da je šik izgled u poslednje vreme njen apsolutni modni imperativ i u najležernijim priliama, pa je ponela kombinaciju kakvu možemo da zamislimo čak i na crvenom tepihu nekog dnevnog događaja i, svakako, na poslovnom sastanku.

 

1 / 6 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia


Iako je Anđelinina odeća ostala skrivena ispod crnoj kaputa koji pada ispod kolena, ona odiše formalnim stilom i otmenošću, a pomenuti komad je efektan model ravnog kroja i nešto širih rukava, savršen za hladne januarske dane. Iako je vlasnica mnogo trendi pari kratkih čizama, Džolijeva je ponela nude salonke, a ključni komad je torba ― i to kakva!


Anđelina je u ruci nosila aksesoar koji potpisuje Celine, ukrašen čuvenim vezom Triomphe Canvas, koji je inspirisan pariskom Trijumfalnom kapijom i zaštitni je znak pomenutog brenda. Reč je o torbi čiji su detalji napravljeni od teleće kože i koja košta oko 2.600 dolara, a njena najvažnija karakteristika su ― veće dimenzije!


Ultrapraktična i pogodna za obavljanje svakodnevnih obaveza, naročito ako žurite negde posle posla ili ceo dan provodite van kuće, ovakva torba je vrlo zgodna za ženu čiji je dan užurban i ispunjen. Dodajte tome interesantne detalje od kože i efektan dezen i ona dobija dozu sofisticiranosti i elegancije i daleko je bolja varijanta od, recimo, ranca ili cegera koji bi poslužili istoj svrsi.
Ovo nije jedina velika torba koju je Anđelina nosila u poslednje vreme: sve češće bira baš takve aksesoare, a nedavno smo je videli kako nosi tzv. superdimenzioniranu torbu, trend za koji dizajneri već neko vreme tvrde da je trend budućnosti i ogromna pretnja malim šik crossbody torbama.

makonda-tracker