jednostavna, a zabavna

Može i uz čizmice i uz sandale! Boho suknja Dženifer Lopez kakva se nosi cele godine

0

Jedna od najzapaženijih žena na crvenom tepihu sve češće pokazuje da se odlično snalazi i u svakodnevnom stilu, a njena najnovija odevna kombinacija pravi je primer toga

foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia
foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez svakodnevno je na meti paparaca, a pre nekoliko dana oni su je spazili tokom kupovine s njenom trineastogodišnjom ćerkom Eme, kada je još jednom pokazala zašto spada u najbolje odevene žene sveta.


Poznate mama i ćerka obišle su tržni centar The Grove u Los Anđelesu, gde je Džej Lo prošetala odevena u skladu s blagim temperaturama kakve ovih dana vladaju u gradu u kom odnedavno živi da bi bila bliže Benu Afleku.

 

Latino diva ponela je, naime, kropovanu tolku boje peska, u kombinaciji s dubokom maksi-suknjom modne kuće Dior. U pitanju je teksas komad sastavljen od različitih nijansi džinsa, koji podseća na farmerke Toma Forda u kojima smo jednom prilikom videli Dženifer. Pri tome je korišćen patchwork dizajn, a model odiše boho stilom, lepršavošću i odlično se uklapa u letnji izgled ― mada je uz mudro usklađivanje sa ostatkom odeće odličan izbor i za zimu!

 

1 / 4 Foto: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia


Dženifer je svemu dodala plitke kaubojke brenda Ralph Lauren od brušene kože i vrlo atraktivne maslinastosive nijanse, a da sve dobije još razigraniju nogu tu je Chanel torba s dugačkim resama.


Zabavno, maštovito, savršeno za prelazno vreme!

 

makonda-tracker