njujorški street style

Odaberite bilo koji i izgledaćete kao INFLUENSERKA: 2 kaputa Kejti Holms su prava ležerna inspiracija za hladnije dane

0

Oversized kaputi nikad nisu bili popularniji, a koju god boju da odaberete, garantovano postižete maksimalni utisak. Najbolja stvar je što ih možete kombinovati gotovo sa svime — što nam je jedna od omiljenih strana urbane street style mode!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Januarski dani doneli su nam sneg, debeli minus i hladnoću, pa vellika većina nas napolje izlazi samo u najdebljim i najtoplijim zimskim jaknama, uz nezaobilazne dodatke kao što su kapa, šal ili rukavice! Hladno je i na drugom kraju planete — u čarobnom Njujorku — gde žive brojne slavne ličnosti, a među njima i kraljica ležernog strit stajla, glumica Kejti Holms.

 

 

I kod njih je zavladala oštra zima, mada trendseterke uvek nađu inspirativan način da se zanimljivo obuku čak i kada je napolju najhladnije vreme — mada se kaputi i jakne ne mogu izbeći!

 

To dobro zna i Kejti Holms, koja uvek ima pristupačan i trendi stajling koji može iskopirati svaka žena, tim pre što su njene kombinacije manje glamurozne, više "obične", udobne i prilagođene izvršavanju dnevnih obaveza.

 

Kejti Holms ovog januara nosi dva kaputa, a mi ne možemo da odlučimo koji nam se više dopada! Ako i vi volite oversized modele kaputa, bacite pogled na one koje ona nosi.

 

Prvi kaput je veoma svetle nijanse, gotovo bele, što je boja koja se uglavnom izbegava zimi, ali zato garantuje postizanje efektnog snežnog look-a. Njen model je ravnog kroja, sa dvostrukim kopčanjem, a pripada Mangovoj "Committed" kolekciji.

 

1 / 3 Foto: Backgrid USA, Profimedia, Backgrid

 

Pored njega, Kejti ima i predivan model tamnozelene boje, veoma udoban, ležeran i savršeno će istaći boju vaših očiju — ukoliko je zelena...

 

Kejti Holms
foto: Profimedia, Elder Ordonez / SplashNews.com, Splash

Ovakvi modeli kaputa odlični su i u nekim drugim bojama, poput crvene, oker ili plave...

 

 

makonda-tracker