probajte i vi

Najjeftiniji način da autfit izgleda skupo: Detalj kojim je Brižit Makron dosadan stajling učinila zabavnim i luksuznim

3

Prva dama Francuske Brižit Makron iznova pokazuje kako svakodnevni i poluposlovni stil koji odiše praktičnošću učiniti interesantnijim, a njen najnoviji trik tako je jednostavan!

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Brižit Makron (68), supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona (44), privukla je na sebe pažnju javnosti mini-suknjama, ali najčešće ipak bira spoj skinny pantalona i kaputa s dvorednim kopčanjem karakterističnih za francuski šik stil.

 

Upravo je taj spoj prva dama Francuske odabrala za predstavljanje ovogodišnje dobrotvorne akcije Pieces Janues ("Žute kovanice"), koja za cilj ima poboljšanje kvaliteta dece koja borave u francuskim bolnicama. Kampanja je predstavljena u Pošti Luvra, poštanskoj zgradi u blizini čuvenog istoimenog muzeja, a Brižit je društvo pravio Didije Dešan, nekadašnji fudbaler i uspešni fudbalski trener.

 

1 / 4 Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Brižit je za ovu priliku ponovo odabrala veoma praktično i udovno izdanje: uske crne pantalone, crni kaput do kolena klasičnog kroja i kratke čizme s blok-petom, a statement deo ove kombinacije i detalj o kom se najviše priča jeste šal. Za promociju "Žutih kovanica" Brižit je odabrala ― žuti šal, koji je ponela preko kaputa i ležerno prebacila preko jednog ramena.

 

U apsolutnom kontrastu s tamnim autfitom, ovaj aksesoar "razbudio" je ovu odevnu varijantu prve dame Francuske svojom vedrinom, naročito jer se opredelila za vrlo dugačak i nešto širi model, koji automatski privlači pogled. Uz to, ona nije birala običnu žutu boju, već vrlo efektnu boju senfa, koja se svake jeseni i zime nameće kao jedna od najpopularnijih, a odlično se uklopila uz Brižitinu plavu kosu.
 

Brižit Makron
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

makonda-tracker