ne može lepše

Od Džej Lo do — svake druge Srpkinje! Ovo je najudobniji zimski trend, a čak ni ne košta mnogo

0

Čik nam pronađite dobro obučenu poznatu lepoticu koja ove sezone nije ponela svačiji omiljeni zimski komplet!

foto: Profimedia, Instagram
foto: Profimedia, Instagram

Pandemija virusa korona unela je mnoge promene u naše živote, a posebno je to bio slučaj u 2020. godini, kada nas je kovid zatekao i kada smo uglavnom ostajali kod kuće. Tada smo svakodnevno, pa čak i svakog sata, slušali istu parolu — "Ostanite kod kuće". A šta se nosi kod kuće? Trenerke, naravno!


One su bile ultimativni trend u prvoj godini pandemije, a britanski mediji pisali su da je potražnja za ovim komadom porasla čak 200 odsto u odnosu na isti 2019. godine.

 

Influenserke su prve ponele vrlo trendi i upečatljive varijante interesantnih dezena, ali vrlo brzo su se kao najpoželjniji izdvojili jednobojni modeli.

 

Bez obzira na to preferirate li gornji deo na kopčanje ili na navlačenje, modele s kapuljačom i džepovima ili bez njih, pripijen ili komotniji donji deo, monohromatski modeli trenerki su hit koji ne prestaje da "drma" modnu scenu u proteklom periodu. Najpopularniji su oni u neutralnim i zemljanim tonovima, pre svega vrlo svetle nijanse braon boje, ali mogu da budu statement stajlinzi ako se opredelite za neku upečatljivu boju poput crvene ili boje mastila.


Na njihov šarm nisu ostali ni slavni, pa smo tako u jednobojnim kompletima videli veliki broj svetski popularnih trendseterki, a najradije ih nose Kim Kardašijan, koja je luda za nude nijansama, i Dženifer Lopez, koju smo nedavno imali priliku da vidimo u vrlo udobnom i mekanom svetložutom dvodelnom setu brenda White Fox, a često ih nose i Hilari Daf, Alesandra Ambrozio, Điđi i Bela Hadid...

 

1 / 6 Foto: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Među našim poznatim ličnostima kao ljubitelji monohromatskih trenerki izdvaja se Nataša Bekvalac, koja može da se pohvali modelima u više nijansi.

 

Milica Pavlović odlučila se nedavno za krem trenerku koja je ulepšana natpisima na jednoj nogavici i u gornjem delu.

 

 

makonda-tracker