da li vam se dopada?

Crvene rukavice do lakta i sako sa zmijskim dezenom: Sara Jo u vamp izdanju koje je dobar izbor samo za dominantne žene

2

Jovanovićeva se pojavila u jednom prestoničkom hotelu gde je kod pristutnih izazvala oduševljenje svojim stajlingom koji je samo za smele devojke. 

foto: G.G./ATAImages
foto: G.G./ATAImages

Pevačica Sara Jovanović, publici poznatija kao Sara Jo pojavila se u jednom hotelu u Beogradu u kojem su ona i hrvatska pevačica Franka snimile duet. Povod za dolazak bilo je druženje sa medijima. 

 

Sara je pevačica koja je prepoznatljiva po svojim stajlinzima, te je i ovog puta iznenadila sve kada se pojavila u veoma neobičnoj kombinaciji, koja je u isto vreme bila zatvorena, ali i dovoljno provokativna da izazove razne emocije. 

 

 

Ona j odlučila da ponese crne pantalone koje su bile naborane, odnosno urađenje su po principu "žabica". Nosila je i rolka-bluzu u istoj boji kao i pantalone koja je napravljena tako da ne prekriva leđa, te su ona gola, a takođe ima i mašnicu koju se veže oko vrata. 

 

Pevačica je na sve ovo dodala i crvene rukavice od lateksa, kao i sako sa zmijskim dezenom. Autfit je upotpunila crnim cipelama na vezivanje kao i wet frizurom i tamnom upečatljivom šminkom na očima. 

 

Ovakva kombinacija odeće je veoma smela, te da biste nosili ovo, morate imati  dovoljno sigurnosti da možete da iznesete svaki od ovih smelih komada. 

 

Kako se vama dopada Sarin stajling?

 

 

1 / 5 Foto: G.G./ATAImages

 

 

 

makonda-tracker