njen stil

Fenomenalno idu uz mini-haljine: Čizme Tamare Dragičević koje se nose u svim elegantnijim prilikama

7

Sve popularnija lepotica Tamara Dragičević ponela je interesantnu večernju odevnu kombinaciju koja se lako i uspešno može kopirati 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Tamara Dragičević postala je tokom 2021. godine jedna od najpopularnijih dama u Srbiji, čemu je svakako doprinela uloga Silvane Armenulić u filmu "Toma". Od Tamare se i u narednoj godini očekuje mnogo, a čini se da i njen stil privlači dosta pažnje, pored glumačkih projekata.

 

 

Lepa glumica pojavila se na prvom mejk-ap maratonu u popularnom beogradskom šoping centru, gde je uz šminkerku Nenu Ilić posetiocima davala savete kako da svom izgledu daju notu filmskog i pozorišnog glamura.

 

Na Tamari smo mogli da vidimo decentnu šminku koju je perfektno zaokružio crveni ruž, a pojavila se i u simpatičnoj odevnoj kombinaciji koja se lako može izneti u ne tako hladnim danima. 

 

Glumica je ponela crnu mini-haljinu sa floralnim dezenom i rukavima interesantnog kroja, kao i dubokim prorezom koji ju je učinio još efektnijom. Uz nju je ponela supertrendi čizme preko kolena, koje devojke i žene u poslednje vreme sve više kombinuju i nose. U pitanju je model bordo boje, koji svakom autfitu doda seksepila, što je retko kada je u pitanju zimska obuća! Ipak, visoke čizme su proveren recept za maksimalno dobar modni efekat!

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker