predivno

Čizme za seksepil, suknja za romantiku: Kraljica Leticija zna savršen način da ROLKU nosimo kao elegantan komad

0

Čak i svakidašnji i jednostavan odevni predmet može da bude deo izvanrednog i ženstvenog poslovnog stila ukoliko se dobro kombinuje, a kraljica Španije pronašla je tako jednostavan, a tako efektan način!

foto: Andrews Archie/ABACAPress/, Profimedia
foto: Andrews Archie/ABACAPress/, Profimedia

Supruga španskog kralja Felipeva VI prisustvovala je proslavi 75. godišnjice Dečijeg fonda Ujedinjenih nacija (UNICEF) u Madridu, kao počasna predsednica španskog komiteta u ovoj organizaciji. Kraljica Leticija od Španije, nekadašnja novinarka, još jednom je ostavila utisak govorom, u kom je pozvala sve prisustne da dobro razmisle o tome u kakvom društvu žele da žive i podsetila na važnog "zaista relevantnih rezultata" Unicefa.


Budući da španska kraljica uvek oduševljava stilom, posebno je interesantno kakvu je kombinaciju ona odabrala za ovu priliku, a u pitanju je dokaz da poslovni stil ne mora da bude dosadan i te kako može da istakne seksepil.

 

Ona se pojavila u beloj rolci, komadu od vune čiji su rukavi ukrašeni dugmićima, s potpisom modne kuće Hugo Boss, dok rolka nema tipičan već tzv. polo okovratnik, koji je podvrnut. Ovaj neutralan i svakidašnji komad kombinovala je bez greške! Leticija je odlučila da odevni predmet za svaki dan pretvori u elegantan i šik, pa je ponela suknju A-kroje, dužine do kolena, brenda Carolina Herrera. Reč je o komadu ukrašenom šarom krupnih crvenih cvetova na beloj pozadini, a sve je začinila ultraseksepilnim Magrit čizmama preko kolena koje su napravljenje od prevrnute kože i ― razume se ― crvene!

 

1 / 7 Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia


Kako je poznata kao neko ko obično ne nosi previše nakita, Leticija od Španije se i ovog puta odlučila za decentne zlatne minđuše i svoj prepoznatljivi zlatni prsten Karen Holam od 90 evra, dok je ponovo rešila da šminku svede na minimum.

 

Ako greška postoji, mi je ne vidimo!

 

 


 

makonda-tracker