kraljevski stil

Tako čarobna da je ima u dvema bojama! Kaput-haljina Kejt Midlton rezervisana za DAME

0

Ako pitate Britance, dileme nema — supruga princa Vilijama spremna je da jednog dana postane kraljica, a svakim novim izdanjem ona potvrđuje da je dorasla svakom modnom zadatku koji to podrazumeva

foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža zvanično su ušli u praznično raspoloženje!


Par je juče prisustvovao službi u Vestminsterskoj opatiji kakve se održavaju širom Velike Britanije u susret Božiću, a na kojoj se čitaju jevanđenja i hor peva božićne pesme. U pitanju je, inače, događaj koji je organizovala Kejt MIdlton, u čast pojedincima i organizacijama koje su pružale podršku lokalnim zajednicama od početka pandemije.


Vojvotkinja od Kembridža odabrala je za ovu priliku odevnu kombinaciju od glave do pete u boji koja je zaštitni znak Božića — crvenoj, a posebno je interesantan njen izbor haljine. Kejt se odlučila za model s potpisom Ketrin Voker, jedne od dizajnerki čije haljine često nosi. U pitanju je kaput-haljina kakvu smo već videli na sahrani princa Filipa, a dok je tada nosila crnu varijantu, sada se pojavila u skarletnocrvenom modelu. Nesvakidašnja toaleta ima duge rukave, u gornjem delu je pripijena uz telo, a od struka se širi u A-kroj, dok je poseban detalj tzv. pussy bow, mašna koju često viđamo na Kejtinim elegantnim komadima.

 

1 / 5 Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia


Midltonova je ponela i salonke od prevrnute kože crvene boje, i to klasične cipele sa štiklom brenda Gianvito Rossi za koje je izdvojila 675 dolara, i Miu Miu mini-tašnu s mašnicom, takođe od antilop kože.


Jedino što nije bilo crveno jeste Kejtin zaštitni znak: luksuzni verenički prsten sa safirom kojim ju je princ Vilijam zaprosio i koji je nekada davno bio u vlasništvu pokojne princeze Dajane, i dijamantske viseće minđuše koje se slažu s prstenom.

 

Kada je u aprilu na sahrani Filipa od Edinburga nosila crnu verziju ove haljine, Kejt ju je, u skladu s prilikom, kombinovla sa crnim cipelama i crnim fascinatorom.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker