decembarsko izdanje

Za ovakvim čizmama je poludela i Tamara Dragičević: Marija Karan demonstrirala kako izgleda zimski stil bez mane

5

Glumica Marija Karan ne pojavljuje se toliko često na gradskim događajima, ali sigurno je da svaki put ume da ostavi utisak i privuče poglede

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Marija Karan definitivno je primer kako nekad i najlepše žene znaju da iznova procvetaju! Čini se da nikad lepše nije izgledala, što se moglo i primetiti na jednoj modnoj reviji održanoj u poznatom prestoničkom hotelu, gde je lepa glumica nasmejana pozirala fotografima.

 

 

Iako je ne viđamo tako često na gradskim događanjima, Marija uvek uspe da privuče pažnju svojom pojavom, ali i stilom! Glumica je demonstrirala kako izgleda suptilno zimsko izdanje kome ne manjka seksepila i elegancije ― ni kada je zakopčana od glave do pete!

 

Marija Karan birala je za ovu priliku crnu kombinaciju sa vrlo interesantnom obućom. Ona je obukla crnu rolku, uklopivši je sa crnim pantalonama i crnim sakoom sa belim detaljima i vrlo efektnom dugmadi! Ovakav stil odlična je ideja i za večernja okupljanja, izlaske, ali i kao poslovna kombinacija. Glumica je, kad je obuća u pitanju, birala špicaste čizme sa zmijskim printom, koje su, čini se, u poslednje vreme i te kako popularne među glumicama. Ovakvu obuću birala je i Tamara Dragičević pre nekoliko dana, na proslavi povodom filma "Toma", ali je ona iskombnovala ove čizme sa plavom mini-haljinom.

 

Ovako je izgledala Marija:

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker