Uvek trendi

Anđelina Džoli bi uzdahnula pred njom: Nataša Ninković ima šik zimsku haljinu za baš sve prilike

11

Srpska glumica pojavila se na jednom gradskom događaju u elegantnom i vrlo praktičnom izdanju u kakvom smo navikli da viđamo njenu koleginicu iz Holivuda

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Nataša Ninković (49) uvek je na visini glumačkog zadatka, ali i modnog, pa nas je tako ponovo oduševila i na sinoćnoj proslavi koja je u Jugoslovenskoj kinoteci održala povodom premašenog rekorda od milion gledala filma "Toma".


Jedna od omiljenih dama naše glumačke scene pojavila se u crnoj toaleti s V-izrezom koja pada pored tela naglašavajući siluetu na vrlo suptilan način, dok su dugački rukavi drapirani i široki, što daje dodatnu dozu elegancije. U pitanju je model midi dužine, koji je vrlo praktičan u jesenjoj i zimskoj sezoni, pa može da se nosi i u nešto ležernijim i u vrlo svečanim prilikama.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Najpoznatija ljubiteljka toaleta ovog kroja svakako je glumica Anđelina Džoli, čiji su zaštitni znak postale jednobojne haljine koje padaju uz telo i imaju suptilno drapirane delove u duhu osamdesetih.

 

Uz to, ovako jednostavna haljina odlično izgleda uz bilo koji tip zimske obuće, a Nataša se odlučila za crne mokasine s upečatljivim ravnim đonom.


Glumica je ponela i efektan žuti šešir i krem torbicu, dok je kosu isfenirala ravno.
 

 

makonda-tracker