jednostavno — nestvarna!

Elegantnija od princeze, lepša od vile: Dženifer Lorens pokazala trudnički stomačić u VELIČANSTVENOJ toaleti

0

Mladu oskarovku odavno nismo videli na crvenom tepihu, a za svoju dugo iščekivanu premijeru ona je čuvala jedno posebno izdanje, koje je u prvi plan istaklo njen trudnički stomak

foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia
foto: Kristin Callahan / Everett / Profimedia

Glumica Dženifer Lorens (31) već neko vreme se kloni javnosti, budući da je pokušala da sakrije od medija vesti da će postati mama.


Ona je, međutim, nedavno uslikana u Njujorku tokom šetnje, pa su mediji javili da je oskarovka u drugom stanju, i da će njen suprug Kuk Maroni i ona uskoro dobiti prvo dete.


Ipak, ona ovih dana ne može da izbegne medije i pažnju sveta, budući da je objavljen njen novi film — politička satira "Ne gledaj gore", koje je sinoć imalo svetsku premijeru u njujorškom Linkoln centru.

 

Lorensova je za ovu priliku očigledno odlučila da nadoknadi sve svečane prilike koje je propustila u poslednje vreme, budući da se pojavila u jednom od najefektnijih izdanja do sad. U pitanju je veličanstvena haljina iz kolekcije francuske modne kuće Dior za proleće-leto 2022, napravljena od poluprovidne tkanine boje kože koji je ukrašen očaravajućim zlatnim tkanjem koje prekriva toaletu u potpunosti. Modni mediji opisuju ovo Dženiferino izdanje kao "vilinsko" i "eterično", pre svega zbog očaravajućeg krem plašta koji pada pored tela, ali i mešavini boje svetlog zlata i nijanse šampanjca.

 

1 / 5 Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia


Reč je, inače, o toaleti koju je dizajnirala kreativna direktorka pomenutog brenda Marija Gracija Čijuri, a koja je dodatno naglasila trudnički stomak prelepe glumice. Utisak posebno pojačava gotovo prirodan make-up, ali i dijamantske minđuše slavne kuće Tiffany & Co. Flame u obliku anđeoskih krila.


Režiju i scenario filma "Ne gledaj gore" potpisuje Adam Makej, a Dženifer Lorens u njemu igra glavu žensku ulogu, pored Leonarda Dikaprija. Priča prati dvoje astronoma nižeg ranga, koji započinju medijsku turneju da bi upozorili svet da se Zemlji približava asteroid koji će je uništiti, a pored ovo dvoje glumaca igraju još Timoti Šalame, Džona Hil, Rob Morgan, Arijana Grande, Kid Kadi, Tajler Peri...

 


 

makonda-tracker