hitmejkerka decenije

Spoj koji NIKO NIKAD NIGDE ne treba da kopira: Lana del Rej u najgorem izdanju za crveni tepih koje smo videli do sad

1

Američka pevačica odlučila se za retro izgled u duhu sedamdesetih kada se spremala za čuveni Branč hitmejkera magazina Variety, a ako pitate modne znalce — mogla je još malo da se pozabavi svojim izgledom

foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

U Los Anđelesu je tokom vikenda održan skup u organizaciji časopisa Variety u slavu izvođača koji su ove godine privukli najviše pažnje svojim pesmama, poput Lil Nasa, Bili Ajliš i Olivije Rodrigo, dok je priznanje Nagrada decenije pripala Elizabet Vulridž Grant, poznatijoj pod imenom Lana del Rej, u čast njenom singlu iz 2011. Video Games.


Kantautorka je na crveni tepih stigla u vrlo neobičnom izdanju, koje su mnogi modni magazini ocenili kao — težak promašaj.


Ona je odabrala svetlozelenu haljinu sa izrezima — model mini dužine koji na prvi pogled izgleda kao spoj mini-suknje i gornjeg dela bikinija, a napravljen je od vrlo tankog materijala. Lana je uz to ponela čizme do kolena od prevrnute kože, i to u bež nijansi, a izbor je pao na obuću s tankim štiklama i špic-vrhom u stilu. Mislite da se ova dva komada u duhu sedamdesetih baš i ne slažu? Lana onda ima još veće iznenađenje za vas: polusportsku jaknicu crne boje s logotipom DNC.

 

1 / 6 Foto: OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Ovaj spoj nije doprineo kompletnom utisku, a uz to je mini-haljina s visokim čizmama vizuelno skratila figuru čuvene pop zvezde, dok je bar za dva broja veća jakna dodatno odmogla.


Kako god da je stilizovana, Lana del Rej osvojila je Nagradu decenije za doprinos pop/alternativnoj muzici, a ona je svoje uspehe pripisala producentima koji su je "otkrili".


Dok sam radila u restoranu i živela u parku s prikolicama, oni su mi sredili ugovor za devet hiljada dolara. Ben je to uradio za sat vremena, a onda me je sutradan odveo u London, da živim s njim. Za godinu dana sam napisala Video Games i bila spremna da snimam kvalitetne albume, bila sam spremna da snimim mnogo albuma — rekla je Lana.

 

 

makonda-tracker