inspiriše

Cvetni dezen u decembru? Da, ali samo ovako! Večernji stil Jovane Joksimović koji donosi VAŽNU modnu lekciju

5

Jedno od omiljenih srpskih TV lica ne viđamo često na gradskim dešavanjima, ali svaki put ostavi snažan utisak.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

TV autorka Jovana Joksimović prisustvovala je tokom minulog vikenda premijeri predstave "Sportsko srce" u "Zvezdara teatru", i to u društvu supruga i poznatog kantautora Željka Joksimovića.


Šarmantna i uvek nasmejana voditeljka i ovog puta je zračila odličnim raspoloženjem i bila stilizovana za desetku, a kako to obično biva kada je Jovana u pitanju, ovaj autfit bio je sve samo ne dosadan i već viđen!


Voditeljka "Uranka" odlučila je da ponese dugačku haljinu i kaput, što je izbor za koji se uglavnom usuđuju visoke žene. Ostavila je utisak pojavivši se u maksi-kaputu krem boje koji je jednostavnog ravnog kroja i krase ga efektni reveri i jednostavna crna dugmad, a kombinovala ga je s nesvakidašnjim i kožnim belim čizmicama metalnog vrha. Međutim, ključni deo ove odevne varijante jeste maksi-haljina zatvorenog okovratnika koja prati liniju tela i izdvaja se upečatljivim floralnim printom.

 

1 / 6 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

S obzirom na aktuelnu sezonu, Jovana je pažljivo birala dezen — opredelila se za model burgundi nijanse koji je ukrašen cvetovima i listićima u boji senfa, zelenoj i crvenoj. Ona je, naime, ponela haljinu u bojama koje spadaju u jesenju i zimsku paletu, što je uvek sjajan spoj i još više dolazi do izražaja u spoju sa svetlim komadima kakvu smo videli na kaputu i čizmama.


Ovaj spoj izvanredan je izbor uz Jovaninu boju kose, koja je odnedavno osvežena bakarnim tonovima, a sve je zaokruženo daškom bronzera i crvenim ružom.

 

Režiju predstave "Sportsko srce" potpisuje Milan Karadžić, dok u njoj igraju Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović. U pitanju je 90, jubilarna produkcija "Zvezdara teatra" i tragikomična priča koja počinje finalom jednog svetskog prvenstva, a pretvara se, kako se navodi, u "utakmicu našeg mentaliteta" pokazujući time koliko je sport uticajan u našim prostorima i koliko brzo prelazi na teren politike.

 

 

makonda-tracker