ne skida ih već mesec dana

Najlepše ili najružnije koje ste videli? Omiljene cipele Kejti Holms posvađale modni svet (ANKETA)

1

Američka glumica Kejti Holms spada u najbolje odevene žene u svetu slavnih i poznata je po tome što nepogrešivo spaja praktičnost i najnovije trendove, a sada je poklekla i pred popularnošću tzv. ružne obuće

foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia
foto: John Lamparski / Getty images / Profimedia

Glumica Kejti Holms ovih dana vredno radi na svom novom projektu, filmu Rare Objects, koji je adaptacija istoimenog romana Ketlin Tesaro. Ona će u ostvarenju u kom igra ženu koja gradi iznova svoj život posle traumatičnih iskustava potpisivati i režiju i produkciju, a snimanje se odvija u Njujorku, gde Kejti živi sa ćerkom Suri.

 


Kako je Holmsova svakodnevno na meti paparaca i modni magazini prate njen stil za svaki dan, ona i njene odevne varijante na snimanju filma ne promiču predstavnicima medija, pa smo do sad videli više interesantnih autfita koji izgledaju baš po Kejtinom ukusu. Sada je ponela još jedan par obuće koji privlači pažnju, ali ne samo iz dobrih razloga!


Ona je, naime, ima nove omiljene cipele, u kojima je često viđamo već skoro mesec dana. U pitanju su crne mokasine brenda Acne Studios čija cena iznosi 1.150 dolara, napravljene od polirane teleće kože. Njih krase četvrtasti vrh i niska četvrtasta potpetica, a Kejti ih je nosila u različitim kombinacijama, kako s farmerkama i zimskim jaknama, tako i uz elegantni kaput.

 

1 / 8 Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Njen ukus, međutim, ovog puta nije oduševio one koji prate njen stil, pa se na društvenim mrežama može pročitati mnogo komentara kako Kejti modno omane svaki put kad se pojavi u ovom paru obuće.

 


"Ni inače ne volim mokasine, ali ovo tek nikad ne bih obula", "Lepo se obuče i onda obuje ovo i uništi sve", "Žao mi je, ali ove cipele su grozne"... neki su od komentara. S druge strane, nije malo onih koji ističu da skoro nisu videli bolje cipele za svaki dan, kao i da izgledaju vrlo udobno i zgodno za kombinovanje.

 

 

 

makonda-tracker