pomirenje ili...?

Smeo dekolte, MOĆNO odelo i — posebna pratnja: Irina Šajk izazvala modni zemljotres na premijeri filma Bredlija Kupera

0

U Njujorku je sinoć premijerno prikazano ostvarenje "Aleja noćnih mora", u kom glavnu ulogu igra Bredli Kuper, a crvenim tepihom je prošetala i njegova bivša verenica i ruska manekenka Irina Šajk, ali nije pozirala zagrljena s njim..

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su više puta uhvaćeni tokom šetnji Njujorkom nasmejani i držeći se pod ruke kao u danima najveće sreće, spekuliše se da su se glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajk, roditelji male Lee de Sene, pomirili, ali je Irinino pojavljivanje na premijeri novog Kuperovog filma ipak veliko iznenađenje. Čuvena Ruskinja, međutim, nije na crveni tepih stigla s tatom svoje ćerke, već s prijateljicom i koleginicom Stelom Maksvel, a nije viđena ni u društvu bivšeg verenika. Ipak, on je bio svestan da je ona tu i, po svemu sudeći, oduševljen.


Na pitanje novinarke portala ET kako se oseća jer je tu "njegova porodica Irina Šajk", on je sa smeškom rekao:


To je vrlo posebno.

 

Bredli Kuper
foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pomirili se ili ne, svaki put kada Irina Šajk izaše iz kuće, to je veliki modni događaj, a crveni tepih je prilika u kojoj ona posebno hipnotiše izgledom!

 

Za ovu premijeru ruska lepotica odabrala je vrlo efektno modno izdanje — prošetala je u crnom odelu koje krase tanušne bele bruge koje su jedva vidljive na prvi pogled, a sjajan su način da se dodatno izduži figura. Irina se odlučila za klasičan kroj blago strukiranog sakoa s lažnim džepovovima i pantalonama koje prate nogu i blago se šire pri dnu nogavica. Statement komad ove kombinacije je, međutim, ono što se krilo ispod blejzera, odnosno top sastavljen od nekoliko kožnih traka koje u prvi plan ističu dekolte, ravan stomak i uzak struk. Irina se odlučila za crne cipele s visokim štiklama i crnu clutch tašnicu, dok je tamnu kosu zalizana u punđu, a jedino što odudara od ovog strogog monohromatskog izgleda jeste crveni ruž.

 

1 / 9 Foto: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia


"Aleja noćnih mora" je novi film Giljerma del Tora, u kom pored Bredlija Kupera igraju još Kejt Blanšet, Toni Kolet, Viljem Defo, Runi Mara, Ričard Dženkins... U pitanju je rimejk istoimenog filma iz 1947. godine, koji je snimljen po romanu Vilijama Lindzija Grešama, a prati priču o Stenu Karlajlu, ambicioznom čoveku s posebnim talentom za manipulaciju uz pomoć svega nekoliko izgovorenih reči,koji upoznate dr Lilit Riter, psihijatra opasnijeg čak i od njega. Ovaj film veoma je važan za Bredlija Kupera, budući da pored toga što igra glavnu ulogu, potpisuje "Aleju noćnih mora" i kao jedan od producenata.

 

 

 

makonda-tracker