(foto)

Uz belu košulju i džins najbolje ide — CRVENI RUŽ: Urbani stil Aleksandre Prijović za poslednji dan novembra

3

Pevačica Aleksandra Prijović stigla je na pres-konferenciju u izdanju koje je istovremeno i ležerno, ali mu ne manjka elegancije

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Pevačica Aleksandra Prijović danas je prisustvovala pres-konferenciji povodom novogodišnjeg programa, a njena pojava odmah je bila i te kako primećena! Jedna od najpopularnijih devojaka sa estrade uglavnom bira haljine, ponekad kombinezone, ali ne preza ni od nešto ležernijih i urbanijih izdanja.

 

 

Sada je odabrala baš jedno takvo, ali nije propustila da ga začini detaljima koji čine da sveukupan utisak bude šik. Aleksandra Prijović odabrala je za poslednji dan novembra stajling koji se sastojao od bele košulje i džinsa — i to trendi modela sa širokim nogavicama. Uz ovakav modni klasik ponela je sivi krzneni prsluk, metalik kockastu tašnicu i čizme na špic sa visokom potpeticom. Relativno blaga šminka zaokružena je jarkocrvenim ružem, koji definitivno čini ovaj izgled upečatljivim — kako ponekad samo to šminka može da učini!

 

1 / 11 Foto: Ana Paunković

 

Nedavno je Aleksandra govorila o tome kako mnogi ne mogu da joj "oproste" ljubav i brak sa Filipom Živojinovićem, sinom Slobodana Bobe Živojinovića.

 

Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram — ispričala je pevačica za IDJTV.

 

 

makonda-tracker