ona ne ume da pogreši

Stoji svakoj ženi, a tako je udobno! Ležerni zimski stil Tamara Dragičević koji vredi kopirati ovog decembra

0

Srpska glumica i jedna od najbolje odevenih poznatih dama iz dana u dan nas oduševljava svojim modnim izdanjima, a ona nam iznova pokazuje da joj nisu neophodni stilisti, šminkeri i crveni tepih da bude rame uz rame sa svojim koleginicama iz Holivuda kada je izgled u pitanju

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Da je Tamara Dragičević izuzetna glumica, odavno nam je poznato, da spada u najlepše žene naše javne scene, a u poslednje vreme nam redovno pokazuje da je i među najbolje odevenim poznatim ličnostima u regionu.


Zvezda filma "Toma" briljirala na crvenom tepihu tokom avgusta i septembra, a redovno nas oduševljava i u svakodnevnim odevnim kombinacijama, a sada nam je pokazala odevnu varijantu koja je vrlo praktična za dnevno i nešto opuštenije javno pojavljivanje.


Tamara je, naime, prisustvovala promociji proizvoda namenjenih deci u jednoj beogradskoj prodavnici, a za tu priliku odabrala je casual zimsko izdanje, čiji je ključni deo dugačka prošivena jakna koju je glumica nosila tokom nedavnog boravka u Čikagu. U pitanju je maslinasti model savršen za hladne i vetrovite dane, koji je Dragičevićeva ponela preko tamnih pantalona i zelenog duksa s vrlo efektnom aplikacijom.

 

Dodatnu dozu ležernosti pružaju crne kožne kaubojske čizme visine do sredine potkolenice, ali i činjeni da se glumica pojavila u potpuno prirodnom izdanju.

 

1 / 5 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Kao i obično kada je Tamarin stil za svaki dan u pitanju, tu je i statement komad — ovog puta u vidu aksesoara. Glumica je, naime, ponela upečatljiv bež šešir ravnog oboda koji krasi traka.

 

 

 

makonda-tracker